MasterChef 5: Ο Πάνος Ράπτης αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς

MasterChef 5: Ο Πάνος Ράπτης αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς
Masterchef 5: Πάνος Ράπτης glomex

Ο Πάνος Ράπτης αποκάλυψε τον προσωπικό λόγο που επικαλέστηκε όταν ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του. Ποιους παίκτες "βλέπει" στην τελική τετράδα.

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 2/3 ο Πάνος Ράπτης, ο οποίος στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 5 αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο Πάνος μίλησε για το ενδιαφέρον μαγειρικό του “ταξίδι” στο MasterChef, αλλά και για την απόφασή του να εγκαταλείψει τόσο νωρίς την κούρσα, παρόλο που ήταν η δεύτερη φορά που συμμετείχε στον ίδιο διαγωνισμό.

“Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι”, τόνισε.

Και συνέχισε: “Θεωρώ φίλους μου τον Ιωάννη και τον Διονύση. Όμως, ο χρόνος θα δείξει. Δεν ταίριαζα με όλα τα παιδιά του διαγωνισμού. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου μέσα στον διαγωνισμό. Στην τελική τετράδα βλέπω τη Μαργαρίτα, τον Διονύση, τον Ιωάννη και τον Νίκο Σκορδάκη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα