MasterChef 5: Οι Top 12 στη μάχη της παραμονής – Αλλάζουν οι ισορροπίες

MasterChef 5: Οι Top 12 στη μάχη της παραμονής – Αλλάζουν οι ισορροπίες
Οι κριτές του MasterChef 5 Facebook / @MasterChef Greece

Πώς διαμορφώθηκε η τελική 12άδα του MasterChef 5. Ξανά διαθέσιμη η κάρτα ασυλίας, που θα φέρει για άλλη μια φορά τα πάνω - κάτω. Τι θα δούμε τη Δευτέρα.

Ξανά 12 είναι οι παίκτες του MasterChef 5 μετά τις επιστροφές, τις αποχωρήσεις και τις ανακατατάξεις της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο τώρα οδεύουν όντως στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό, που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα ή την επόμενη Ελληνίδα MasterChef.

Μετά τις τελευταίες αλλαγές, η τελική 12άδα του MasterChef 5 διαμορφώθηκε ως εξής: Αλέξανδρος, Ανούς, Διονύσης, Ιωάννης, Λία, Μαργαρίτα, Μαρία, Μαρίνα, Νίκος, Παναγιώτης, Παύλος, Τζιοβάνι.

Το βράδυ της Δευτέρας (19/04) οι παίκτες του MasterChef 5 θα “ριχτούν” στη μαγειρική μάχη, ώστε να καταφέρουν να φτιάξουν όμορφα, νόστιμα και εμπνευσμένα πιάτα για τους τρεις κριτές Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωάννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

Η κάρτα ασυλίας θα είναι και πάλι διαθέσιμη, οπότε όποιος την κερδίσει θα αποκτήσει αυτόματα ένα ρόλο – κλειδί, που μπορεί να αλλάξει για άλλη μια φορά τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Ένας στη νίκη και τρεις στον τάκο. Ποιοι θα έχουν την πιο αδύναμη προσπάθεια;

MasterChef 5: Δείτε το trailer της Δευτέρας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα