MasterChef 5: Ποια ομάδα κέρδισε – Το απίστευτο έπαθλο του Κουτσόπουλου

MasterChef 5: Ποια ομάδα κέρδισε – Το απίστευτο έπαθλο του Κουτσόπουλου

Ποια ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 5, κατακτώντας την απόλυτη βαθμολογία 30/30. Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία και θα είναι ασφαλής.

Τις βαθμολογίες τους έμαθαν οι ομάδες του MasterChef 5 το βράδυ της Δευτέρας (10/05), με μία από αυτές να είναι η νικήτρια και να κερδίζει ένα απίστευτο έπαθλο από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα, νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας αναδείχθηκε η Κόκκινη ομάδα, η οποία έλαβε 30/30 για το γλυκό που έφτιαξε. Η Μαργαρίτα, ο Αλέξανδρος και ο Τζιοβάνι ενθουσιάστηκαν με την βαθμολογία τους, καθώς δεν περίμεναν το γλυκό τους να τα πάει τόσο καλά και να θεωρηθεί τέλειο από τους κριτές.

Οι τρεις παίκτες πέρασαν αυτόματα στην τελική 8άδα του MasterChef 5, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε το δώρο τους: “Θα κάνετε ποδαρικό στο Samano Radio Restaurant. Θα κάνετε ραδιοφωνική εκπομπή και μετά θα φάτε. Δεν έχει ξαναμπεί άνθρωπος, δεν έχουμε προλάβει να ανοίξουμε”.

Τους νικητές της δοκιμασίας υποδέχθηκε ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος τους ξενάγησε στο “ραδιοφωνικό εστιατόριο” του αγαπημένου σεφ και κριτή. Εκεί γιόρτασαν τη νίκη της, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες – της Μπλε και της Κίτρινης ομάδας – κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε ένα τεστ γευσιγνωσίας, ώστε να αναδειχθεί ο καλύτερος που θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στη δοκιμασία της τυφλής γευσιγνωσίας νικητής βγήκε ο Ιωάννης, ο οποίος κατάφερε να εντοπίσει 13 από τα 30 υλικά που περιείχε το πιάτο που τους έδωσαν οι κριτές. Έτσι, ο παίκτης θα είναι ασφαλής με τους άλλους τρεις παίκτες, ενώ οι υπόλοιποι θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef 5.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα