MasterChef – Αποχώρηση: Ο Τζιοβάνι έφυγε προκαλώντας αντιδράσεις και κλάματα

MasterChef – Αποχώρηση: Ο Τζιοβάνι έφυγε προκαλώντας αντιδράσεις και κλάματα

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef της Τετάρτης, με αρκετούς παίκτες να ρίχνουν ευθύνες στη Μαρίνα. Συγκίνηση, κλάματα και συγχαρητήρια από τους κριτές.

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα αποχώρησε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι από το φετινό MasterChef, προκαλώντας τις αντιδράσεις αρκετών παικτών αλλά και τηλεθεατών που διαφώνησαν με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Άπαντες, ωστόσο, “συμφώνησαν” σε ένα πράγμα: Στο ταλέντο και τη γενικότερη παρουσία του παίκτη στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR, καθώς, όπως πολλοί σημείωσαν στα αποχαιρετιστήρια λόγια τους προς τον Τζιοβάνι ήταν ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες και αντιπάλους του παιχνιδιού. Στο δε Twitter; Δεν ήταν λίγα τα σχόλια εκείνων που εκθείασαν τη στάση και την ικανότητα του παίκτη, με αρκετά σχόλια πάντως να καταθέτουν ενστάσεις για την έκβαση του επεισοδίου.

Το ίδιο έπραξαν και ορισμένοι εντός του παιχνιδιού, χρεώνοντας την αρχηγό Μαρίνα για τους χειρισμούς της στην ομαδική δοκιμασία, από την οποία ζημιώθηκε εν τέλει και ο παίκτης που αποχώρησε. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Νεμολλάει, μαζί με τον Αλέξανδρο Συνοδινό και τον Τζιοβάνι Σκαράτζι έδωσαν μάχη για να μπούνε στην εξάδα, ωστόσο στην αντιγραφή πιάτου, η ομάδα δεν λειτούργησε όπως θα ήθελαν. Ο Τζιοβάνι δυσκολεύτηκε στο spaghetti και το λάθος τού στοίχισε, οδηγώντας τον εκτός διαγωνισμού.

Κατά την αποχώρησή του, δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ αρκετοί εκθείασαν την ικανότητα και τον χαρακτήρα του παίκτη. Μάλιστα, η κριτική επιτροπή αποχαιρέτησε τον Τζιοβάνι με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, λέγοντάς του ότι ξεχώρισε στο φετινό MasterChef από όλες τις απόψεις. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την πλευρά του είπε: “Το MasterChef βγάζει έναν κερδισμένο και πολλούς νικητές. Εσύ είσαι ένας από αυτούς”.

Να σημειωθεί πως ο Τζιοβάνι ήταν καλεσμένος στη “Φωλιά των Κου Κου” κάνοντας και τη δική του πρόβλεψη για τον τελικό, όπου “θα ήθελα να δω την Μαργαρίτα και μπορεί τον Αλέξανδρο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα