MasterChef: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

MasterChef: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Στην κουζίνα του MasterChef θα μπουν το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. Τι θα "μαγειρέψουν"; Δείτε τα όλα στο αποκλειστικό απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου.

Η καινούργια εβδομάδα βρίσκει και πάλι τους παίκτες του MasterChef στην κουζίνα, μετά από την επεισοδιακή αποχώρηση του Σταμάτη την Παρασκευή.

Όλοι οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι για κάθε πρόκληση, στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” στο Star.

Ο Ζαχίρ δηλώνει ότι αισθάνεται πιεσμένος τις τελευταίες βδομάδες και ότι βλέπει επιπτώσεις και στην απόδοσή του στο μαγειρικό κομμάτι, ενώ αναφέρει πως θα πρέπει να οι παίκτες να “ξυπνήσουν” τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά.

Ο Χρήστος δηλώνει ότι έχει ανέβει πολύ ο πήχης και οι απαιτήσεις των κριτών, καθώς και ότι οι δοκιμασίες δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο όσο φτάνουν (για άλλη μια φορά) στην τελική δεκάδα.

Επίσης, λέει πως υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι με την ένταση της φωνής τους νομίζουν ότι μπορούν να επιβληθούν, κάνοντας, έτσι, ένα έμμεσο σχόλιο σε παίκτες που έχουν υιοθετήσει μια όχι και τόσο καλή συμπεριφορά.

Η Σπυριδούλα αναφέρει, μετά το παραλήρημα της Παρασκευής, πως όσο λιγοστεύουν οι παίκτες τόσο το καλύτερο, γιατί φτάνουν “κοντά στην πηγή”, κάτι που σχολιάζει με τον χιουμοριστικό του τρόπο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι παίκτες το βράδυ της Δευτέρας έρχονται αντιμέτωποι με ένα νέο Mystery Box και με καινούργιες προκλήσεις, που θα οδηγήσουν σε μια ακόμη αποχώρηση και θα μειώσουν τον αριθμό τους, από τους 11 στους 10.

Δείτε το επίσημο trailer της Δευτέρας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα