MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Η τελική 4άδα του διαγωνισμού

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Η τελική 4άδα του διαγωνισμού
MasterChef Star

Οι παίκτες του MasterChef διεκδίκησαν μια θέση στην τελική 4άδα του διαγωνισμού, μαγειρεύοντας μια εξελιγμένη εκδοχή του πρώτου πιάτου της οντισιόν τους. Ποιος αποχώρησε.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι παίκτες του MasterChef, οι οποίοι διεκδικούν το “χρυσό” έπαθλο και τον μεγάλο τίτλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (24/05), ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας, διεκδίκησαν μια θέση στην τελική 4άδα του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται, πως η Καλλιόπη Μπεζαντέ είχε ήδη εξασφαλίσει τη θέση της σε αυτήν, από νίκη σε προηγούμενη δοκιμασία.

Οι τρεις σεφ – κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν, αυτή τη φορά, στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που έχουν από τον διαγωνισμό.

Οι επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να συστηθούν εκ νέου και να παρουσιάσουν το πρώτο πιάτο, που έφτιαξαν στην οντισιόν τους, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη εκτέλεση.

Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους για να καταφέρουν να προκριθούν στην τελική 4αδα, ωστόσο, ένας από αυτούς είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Ο παίκτης αυτός ήταν ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Έτσι, η τελική 4άδα του φετινού MasterChef διαμορφώνεται ως εξής: Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας, Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα