MasterChef: Χάος στην κουζίνα – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

MasterChef: Χάος στην κουζίνα – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Διαγωνιζόμενοι του MasterChef 6 star tv

Μεγάλη "μάχη" στην κουζίνα του MasterChef το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης. Ποιος παίκτης δεν έπεισε τους κριτές;

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία για την παραμονή στο σπίτι του MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (19/04), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ο Βασίλης Μπόλλος, ο Μάριος Λιόλιος και ο Νίκος Παπαϊωάννου, είχαν τις λιγότερο καλές προσπάθειες στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας και ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

MasterChef 2022: Ποιος πήρε την κάρτα ασυλίας

Στα χέρια του Γιάννου επέστρεψε η κάρτα ασυλίας, καθώς ο μάγειρας βρήκε τα περισσότερα υλικά στο Τεστ Γευσιγνωσίας.

Ο Γιάννος είχε 13 σωστές απαντήσεις και επικράτησε της Ελισάβετ που είχε 10. Έτσι έχει ξανά στα χέρια του την πολυπόθητη κάρτα αλλά και τα σημαντικά πλεονεκτήματα της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

MasterChef: Ποιον έσωσε ο Γιάννος

Λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης με άρωμα… Ιταλίας, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε τον Γιάννο αν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας που μόλις είχε κερδίσει για να «σώσει» κάποιον από τους συμπαίκτες του.

Ο σεφ και κριτής ξεκαθάρισε ότι δε θα υπάρξει αντικατάσταση του υποψήφιου που θα σωθεί, έτσι για αποχώρηση θα μαγείρευαν τρεις αντί για τέσσερις διαγωνιζόμενους.

«Θα κάνω χρήση της κάρτας… Δύσκολη η επιλογή, έχω δύο άτομα που θέλω να σώσω, αλλά μπορώ να σώσω μόνο ένα. Θα είναι ο Μάριος σήμερα», είπε ο Γιάννος, με τον Μάριο να γυρίζει «ασφαλής» στον εξώστη.

MasterChef: Το πιάτο αντιγραφής του Luca Piscazzi

Καλεσμένος των τριών chef κριτών ήταν ο καταξιωμένος και βραβευμένος chef, Luca Piscazzi, ο οποίος παρουσίασε στους παίκτες ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων, παρά τη φαινομενική απλότητά του.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις γεύσεις του πιάτου, με στόχο να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

MasterChef: Η αποχώρηση

Η καλή διαχείριση, τόσο των βημάτων της συνταγής αλλά και του άγχους της παραμονής, έκριναν το αποτέλεσμα.

Μετά την διαδικασία αξιολόγησης των πιάτων, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο Βασίλης Μπόλλος είναι ο παίκτης που εγκαταλείπει το MasterChef 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα