MasterChef: Ένα λάθος στον τόνο έκρινε την αποχώρηση – Ποιος παίκτης έφυγε

MasterChef: Ένα λάθος στον τόνο έκρινε την αποχώρηση – Ποιος παίκτης έφυγε

"Σαν καγιανάς είναι" είπε ένας εκ των κριτών για τον παίκτη που δεν έπεισε και αποχώρησε από το φετινό MasterChef. Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

Μία δυνατή μαγειρική μονομαχία είδαμε στο MasterChef της Παρασκευής, το οποίο επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του καναλιού STAR.

Μετά την επεισοδιακή ψηφοφορία, εκείνοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και οδηγήθηκαν στη Δοκιμασία Αποχώρησης ήταν η Μαρία Μπέη και ο Θεόδωρος Γαλάνης.

Οι δύο παίκτες συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες τους και έπρεπε να τους τρεις κριτές κερδίσουν με το γαστρονομικό τους αποτέλεσμα για να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, o Σωτήρης Κοντιζάς και o Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον διακεκριμένο σεφ Νίκο Αποστολάκη, ο οποίος και έφερε ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Μετά την δοκιμή των πιάτων, οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef στάθηκαν μπροστά στους δυο μονομάχους προκειμένου να τους ανακοινώσουν την βαθμολογία τους.

Οι δύο επίδοξοι σεφ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην κουζίνα του MasterChef αλλά ένας θα κατάφερνε να μπει στην τελική 9αδα.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και μαζί με τον καλεσμένο chef Νίκο Αποστολάκη τα βαθμολόγησαν.

Αυτός που συγκέντρωσε την μικρότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το Masterchef ήταν ο Θεόδωρος Γαλάνης, αφού ο τόνος που μαγείρεψε δεν έπεισε την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, κάποια στιγμή ακούστηκε και η φράση “σαν καγιανάς είναι”, προδίδοντας τη δυσαρέσκεια των κριτών για την προσπάθειά του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα