MasterChef: Η Μαρία Λαζαρίδου επέστρεψε στο reality και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα

MasterChef: Η Μαρία Λαζαρίδου επέστρεψε στο reality και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα
Μαρία Λαζαρίδου YouTube

Η Μαρία Λαζαρίδου από το MasterChef 5 στο Star είναι η "εισβολέας" που διεκδικεί ξανά μία θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Τρίτης (21/02) του MasterChef 7 αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι έπρεπε να δείξουν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και δεν υπήρχε κανένα περιθώριο για λάθη και αστοχίες.

Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τις προσπάθειες των τριών υποψηφίων, του Παύλου Λούλη, του Αριστοτέλη Νικολογιάννη και του Νικήτα Φιλιππάκη και έκριναν πως η προσπάθεια του Αριστοτέλη ήταν η πιο αδύναμη.

Έτσι ο Αριστοτέλης βρέθηκε στην άβολη θέση που έπρεπε να μαγειρέψει για δεύτερη φορά έχοντας αντίπαλό του την “εισβολέα”.

MasterChef 2023: Η Μαρία Λαζαρίδου επέστρεψε

Η Μαρία Λαζαρίδου είχε γράψει ξεχωριστή ιστορία στο MasterChef 5 καθώς με τη συμμετοχή της τότε ήθελε να περάσει ένα το μήνυμα στο να μην κρίνονται οι άνθρωποι και οι γυναίκες ειδικότερα προκατειλημμένα. “Έχουν υπάρξει πολλές δύσκολες στιγμές στις κουζίνες, έχω δεχθεί πολλά σχόλια από μάγειρες σεξιστικά κυρίως, οι περισσότεροι άντρες με βλέπουν σαν γυναίκα, ερωτικά“, είχε δηλώσει τότε.

Όμως η επιστροφή της προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα, κάτι που και η ίδια παρατήρησε: “Μπαίνοντας και βλέποντας όλα αυτά τα παιδιά σίγουρα αισθάνθηκα ότι κάποιοι δεν χάρηκαν πολύ που με είδαν κυρίως οι γυναίκες. Δεν ξέρω γιατί το ένιωσα αυτό, δεν μου πολυάρεσε, αλλά το καταλαβαίνω από τη μία γιατί ‘εισβάλλω’ αυτή τη στιγμή στον διαγωνισμό”.

Η Μαρία επέστρεψε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τη θέση του Αριστοτέλη. Ο Αριστοτέλης από την άλλη κλήθηκε να την αντιμετωπίσει, αφού δε ήθελε να κλείσει τόσο σύντομα την πόρτα της κουζίνας του MasterChef.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα