MasterChef: Τα “στρατόπεδα” του παιχνιδιού φάνηκαν στη δοκιμασία αποχώρησης

MasterChef: Τα “στρατόπεδα” του παιχνιδιού φάνηκαν στη δοκιμασία αποχώρησης
MasterChef glomex

Δοκιμασία αντιγραφής στο επεισόδιο της Τρίτης (21/02) του MasterChef και οι παίκτες έδειξαν ξεκάθαρα τις "προτιμήσεις" τους. Τα νέα "στρατόπεδα" του διαγωνισμού μαγειρικής και η "εισβολέας" από τα παλιά.

Με μία δοκιμασία αποχώρησης για “γερά νεύρα” επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (21/02) το MasterChef μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ο Παύλος Λούλης, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης και ο Νικήτας Φιλιππάκης δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους κριτές στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας και καλούνται να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό, “αντιγράφοντας” ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο με “πρωταγωνιστή” το παντζάρι.

Στόχος και των τριών είναι να αντιγράψουν, όσο πιο πιστά μπορούν, το απαιτητικό πιάτο αντιγραφής, που τους περιμένει, ώστε να μην χρειαστεί να υπερασπιστούν εκ νέου τη θέση τους στο διαγωνισμό, στη δεύτερη δοκιμασία της ημέρας.

Πέρα όμως από τις δικές τους μαγειρικές ικανότητες, πάντα βοηθάει και ο εξώστης και όπως φάνηκε στο αποψινό επεισόδιο, τα “στρατόπεδα” που είχαν δημιουργηθεί άλλαξαν.

“Πάνω από τον Παύλο είναι Παναγιώτης, Ηλίας και δεν κανα δυο ακόμα, δεν ξέρω καν ποιοι, και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε πάνω από τον Αριστοτέλη και τον Νικήτα. Και ο Αλέξανδρος έχει έρθει με εμάς πλέον, κατάλαβε ότι οι συγκεκριμένοι τύποι δεν κάνουν“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος, ενώ ο Γιάννης συμπλήρωσε πως ο Αλέξανδρος “κάτι διέκρινε που δεν του άρεσε, για να έχει κρατήσει τέτοια στάση πάει να πει ότι έχει δει κάτι σοβαρό”.

Μία παίκτρια από το MasterChef 5, η Μαρία Λαζαρίδου επιστρέφει στο επεισόδιο της Τρίτης διεκδικώντας ξανά μία θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό, ωστόσο τα συναισθήματα στον εξώστη είναι ανάμεικτα, καθώς ο Αριστοτέλης ήταν ο παίκτης με τη χειρότερη προσπάθεια και έτσι κλήθηκε να μονομαχήσει με την πρώην παίκτρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα