MasterChef 6: “Καρφιά” και χαμηλές βαθμολογίες στο πρώτο συμβούλιο – Ποια ομάδα κέρδισε

MasterChef 6: “Καρφιά” και χαμηλές βαθμολογίες στο πρώτο συμβούλιο – Ποια ομάδα κέρδισε
Οι παίκτες του MasterChef 6 Instagram

Με ένταση και "καρφιά" περί υπεροψίας ξεκίνησε το πρώτο συμβούλιο των παικτών του MasterChef 6 μετά την πρώτη ομαδική δοκιμασία. Ποια ομάδα κέρδισε και ποια μαγείρεψε για την ασυλία.

Στο πρώτο συμβούλιο του MasterChef 6 συμμετείχαν οι παίκτες του μαγειρικού ριάλιτι του Star, οι οποίοι μετά την επιλογή και του Γρηγόρη, είναι πλέον χωρισμένοι σε δυο ομάδες, σε Μπλε και Κόκκινους.

Οι 23 επίδοξοι σεφ συναντήθηκαν με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, ενώ από το πρώτο συμβούλιο απουσίαζε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

“Να πούμε ότι ο Λεωνίδας αισθανόταν και σήμερα λίγο αδιάθετος, οπότε περιμένουμε να γίνει καλά και να επιστρέψει”, δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τον τρίτο κριτή του μαγειρικού show.

Από το πρώτο συμβούλιο, πέρα από την αυστηρή σε ορισμένες περιπτώσεις κριτική των δυο σεφ, δεν έλειψαν και οι εντάσεις, με τον Γρηγόρη να δηλώνει πως η επιλογή των παικτών για την ομάδα του έγινε μόνο με μαγειρικά κριτήρια, ένα σχόλιο που δεν φάνηκε να αρέσει στους αντιπάλους του, οι οποίοι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για υπεροψία.

“Διάλεξα τους παίκτες για την ομάδα μου με μαγειρικό κριτήριο. Επέλεξα αυτούς που θεωρώ εγώ τους καλύτερους μάγειρες”, δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον λόγο για τον οποίο διάλεξε τη Φανή για αντίπαλο αρχηγό ο ίδιος έδωσε μια μάλλον όχι και τόσο πειστική απάντηση αφού είπε πως ήταν εκείνη που τον κοίταξε “κάπως περίεργα” εκείνη τη στιγμή.

“Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει καν μαζί της, αλλά στα μάτια μου φαίνεται απλά περίεργη και ο τρόπος που με κοίταξε εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω, με τσάντισε και είπα ότι θέλω να κάνω αυτή αντίπαλο”, είπε ο Γρηγόρης στις κάμερες, ενώ η Φανή αμέσως μετά δεν φάνηκε να εκπλήσσεται από την επιλογή του Γρηγόρη για τον οποίο είπε πως στο σπίτι συμπεριφέρεται με υπεροψία. “Ο Γρηγόρης με θεωρεί αδύναμη και πιστεύω ότι θέλει να πάει με ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Δεν με ενοχλεί”, δήλωσε η αρχηγός της μπλε ομάδας.

Μετά τη βαθμολογία των κριτών για τα τρία πιάτα που κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι δυο ομάδες, νικήτρια αναδείχθηκαν οι “μπλε” με 44 βαθμούς έναντι των 35 που συγκέντρωσαν οι “κόκκινοι” και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και εκείνοι από κοντά τον Γιάννη Αποστολάκη και να γευματίσουν στο νέο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα