MasterChef: Κατερίνα μαινόμενη – Η αλήθεια της για όλο το παρασκήνιο στο σπίτι του ριάλιτι

MasterChef: Κατερίνα μαινόμενη – Η αλήθεια της για όλο το παρασκήνιο στο σπίτι του ριάλιτι

H Κατερίνα ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Master Chef και μία μέρα μετά αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια όλο το παρασκήνιο σχετικά με το σπίτι και τους παίκτες του ριάλιτι.

Η τελευταία αποχώρηση του Master Chef μπορεί να σόκαρε αρκετούς, μιας και από το παιχνίδι έφυγε η Κατερίνα, μια παίκτρια που όλοι λάτρευαν να μισούν.

Η Κατερίνα αποχώρησε εν μέσω αποθέωσης από το twitter, με το ριάλιτι μαγειρικής να ‘χάνει’ έναν παίκτη που είχε αποκτήσει πολλούς fans, αλλά και haters, κάτι που του έδινε έξτρα ενδιαφέρον. Τα σχόλιά της όπως και να έχει θα λείψουν, ωστόσο μία ημέρα αργότερα η Κατερίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Star “Στη Φωλιά των Κου Κου”, όπου βγήκε μέσω κάμερας και τα είπε όλα έξω από τα δόντια. Έτσι όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει.

Αρχικά σχολίασε τη σχέση της με τον Γιώργο λέγοντας πως: “Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ή συναισθηματικό. Τίποτα απολύτως. Τον Γιώργο δεν τον μισώ, όπως βγήκε μια τέτοια εικόνα προς τα έξω. Απλώς δεν ταιριάζαμε”, ενώ συνέχισε “Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο πίσω από αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Είχα πολλές αντιπαραθέσεις με τον Γιώργο.

Ήρθα και σε προσωπική σύγκρουση μαζί του όταν μου είπε πως άμα δε σου αρέσει εδώ μέσα εκεί είναι η πόρτα και μπορείς να φύγεις. Εγώ του είπα πως πρώτος θα φύγεις εσύ και μετά εγώ. Και όντως έτσι έγινε”.

H συζήτηση στη συνέχεια πέρασε στην Ντέμη και το συμβάν που προκάλεσε ένα μικρό χαμό. Όταν δηλαδή η Κατερίνα την είδε να τρώει ζωικά σαλάμια, την ώρα που διατυμπανίζει πως είναι vegan.

“Έχω πάρα πολύ καλή όραση. Το βράδυ αυτό που συνέβη το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια. Ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήταν σε μια κατάσταση Α και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί και τα έβαλε στην τοστιέρα τα έψησε και τα έφαγε”.

Τέλος, η Κατερίνα η οποία εμφανίστηκε και με τιάρα στο κεφάλι ως σωστή Queen, έκανε και ένα γενικό σχόλιο για τους υπόλοιπους παίκτες που παραμένουν στο Master Chef.

“Οι άνθρωποι είναι σαν τις μετοχές. Ορισμένοι είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά. Όταν έσωσα τον Διονύση ήταν πολύ αρχή, έπραξα πολύ σωστά και δεν το μετανιώνω. Απλώς επειδή έμεινα πολύ καιρό στο παιχνίδι, έβλεπα να συμβαίνουν διάφορα. Δεν μπορώ να υποκριθώ για κάτι που δεν αισθάνομαι. Συγγνώμη”.

Το σχόλιό της για τον Γιώργο: “Η στάση του Γιώργου ήταν προς τιμήν του και τον ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Για την Ντέμη: Η Ντέμη, η αγαπημένη μου, πραγματοποίησε το όνειρό της. Της στέλνω τα φιλιά μου”.

Για την Μάρλεν: “Όσα δεν τα φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα