MasterChef: Κατήγγειλε σεξισμό και απόψε παίρνει εκδίκηση – Χάος στην κουζίνα

MasterChef: Κατήγγειλε σεξισμό και απόψε παίρνει εκδίκηση – Χάος στην κουζίνα
MasterChef star tv

"Μπουρλότο" στην κουζίνα στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 7. Η Πωλίνα και οι επιλογές της ανατρέπουν τα πάντα.

Οι παίκτες του MasterChef 2023 συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Τρίτης (21/2) του MasterChef 7 αποδείχθηκε απαιτητική για τους διαγωνιζόμενους.

Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τις προσπάθειες των τριών υποψηφίων, του Παύλου Λούλη, του Αριστοτέλη Νικολογιάννη και του Νικήτα Φιλιππάκη.

Ομόφωνα έκριναν πως η προσπάθεια του Αριστοτέλη ήταν η πιο αδύναμη. Έτσι ο Αριστοτέλης βρέθηκε στην άβολη θέση που έπρεπε να μαγειρέψει για δεύτερη φορά έχοντας αντίπαλό του την “εισβολέα”.

MasterChef 2023: Η Μαρία Λαζαρίδου επέστρεψε στο παιχνίδι ως “εισβολές”

Η Μαρία Λαζαρίδου είχε γράψει ξεχωριστή ιστορία στο MasterChef 5 καθώς με τη συμμετοχή της τότε ήθελε να περάσει ένα το μήνυμα στο να μην κρίνονται οι άνθρωποι και οι γυναίκες ειδικότερα προκατειλημμένα.

Έχουν υπάρξει πολλές δύσκολες στιγμές στις κουζίνες, έχω δεχθεί πολλά σχόλια από μάγειρες σεξιστικά κυρίως, οι περισσότεροι άντρες με βλέπουν σαν γυναίκα, ερωτικά“, είχε δηλώσει τότε.

Όμως η επιστροφή της προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα, κάτι που και η ίδια παρατήρησε: “Μπαίνοντας και βλέποντας όλα αυτά τα παιδιά σίγουρα αισθάνθηκα ότι κάποιοι δεν χάρηκαν πολύ που με είδαν κυρίως οι γυναίκες. Δεν ξέρω γιατί το ένιωσα αυτό, δεν μου πολυάρεσε, αλλά το καταλαβαίνω από τη μία γιατί ‘εισβάλλω’ αυτή τη στιγμή στον διαγωνισμό”.

MasterChef: Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Έκπληξη προκάλεσε η είσοδος της Μαρίας Λαζαρίδου από το MasterChef 5, που ήρθε για να διεκδικήσει τη θέση του Αριστοτέλη, που στη διαδικασία αποχώρησης είχε τη χειρότερη προσπάθεια.

Ο Αριστοτέλης δήλωσε ικανοποιημένος από το πιάτο του, την κρέμα κουνουπίδι με παναρισμένες σωτέ γαρίδες με κάρυ, χώμα και τσιπς προσούτο και σάλτσα εσπεριδοειδών. Η Μαρία από την άλλη έφτιαξε μια σούπα θαλασσινών με γαρίδα και λαχανικά και crispy προσούτο, δηλώνοντας ικανοποιημένη από την παρασκευή της.

«Δεν υπάρχει αδύναμο στοιχείο στο πιάτο μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα», είπε η «εισβολέας» στον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Μαρία δήλωσε αγχωμένη για το αν το πιάτο της την επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef, αλλά κι ότι ο Αριστοτέλης της φάνηκε αρκετά συμπαθής.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε ότι και τα δύο πιάτα ήθελαν περισσότερο αλάτι.

«Όξινη σάλτσα, όχι καλές γαρίδες, άγευστος πουρές… Μαρία η ποδιά είναι δική σου!» είπε ορθά κοφτά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Έτσι, δύο σεζόν μετά, η Μαρία Λαζαρίδου επιστρέφει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

«Απογοήτευση, στεναχώρια, ξενέρωμα…», ήταν τα πρώτα σχόλια του Αριστοτέλη μετά την ήττα του. «Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου…. Είμαι εδώ. Πιστεύω ότι θα χαράξω άλλη μια πορεία στο MasterChef, καλή για εμένα!», είπε η Μαρία για τη νίκη της.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε στον Αριστοτέλη το γεγονός ότι έβαλε πολλή ζάχαρη στη σάλτσα του με αποτέλεσμα να είναι σαν σιρόπι, ενώ σχολίασε και τις υπόλοιπες αστοχίες του.

Ο παίκτης που αποχώρησε ευχαρίστησε τους σεφ για την ευκαιρία που του έδωσαν, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι «μεγάλο σχολείο», πιο δύσκολο από ό,τι περίμενε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην 12χρονη κόρη του, την Αναστασία. «Μπορεί να μην κράτησα την υπόσχεση αυτή στο 100%, προσπάθησα όμως για ένα όνειρο κι αυτό θα ήθελα να κάνει κι αυτή αύριο-μεθαύριο για να τη στηρίξω και να είμαι δίπλα της. Ευελπιστώ να είναι περήφανη!», είπε συγκινημένος.

MasterChef 2023: Μεγάλη ένταση στην κουζίνα την Πέμπτη (23/2)

Η Ομαδική Δοκιμασία που θα δούμε απόψε έχει θέμα το cocktail pairing και αναμένεται άκρως απαιτητική για τους διαγωνιζόμενους.

Η Πωλίνα, παρόλο που κανείς σχεδόν δεν πίστευε στις δυνάμεις της, νίκησε στο Τεστ Δημιουργικότητας και τώρα έχει τα πλεονεκτήματα στα χέρια της.

Υπενθυμίζεται ότι η παίκτρια κατήγγειλε πριν λίγες ημέρες πως ο Ηλίας δεν θέλει γυναίκες στην ομάδα του, τονίζοντας πως ο παίκτης θεωρεί ότι “οι γυναίκες δεν έχουν θέση στην κουζίνα”.

Ποια στρατηγική θα χρησιμοποιήσει, έχοντας το πάνω χέρι απόψε; Θα προσπαθήσει να πετάξει εκτός διαγωνισμού τον Ηλία;

MasterChef 7: Δείτε το trailer της Πέμπτης (23/2)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα