MasterChef: Ο Χρήστος “έσφαξε” με το γάντι τη Σπυριδούλα – Αποθέωσε Παντελή και Ζαχίρ

MasterChef: Ο Χρήστος “έσφαξε” με το γάντι τη Σπυριδούλα – Αποθέωσε Παντελή και Ζαχίρ

Μέσα στο παιχνίδι σπανίως τον ακούσαμε να σχολιάζει κάποιον από τους συμπαίκτες του. Εκτός παιχνιδιού, ο Χρήστος Μπάρκας περνάει το μήνυμά του, με τον τρόπο και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε όλους αυτούς τους μήνες.

‘Ηταν ένα φαβορί για τον τίτλο του MasterChef φέτος, αλλά και ένας από τους αγαπημένους των τηλεθεατών. Ωστόσο, ο Χρήστος Μπάρκας αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Πέμπτης, μία ανάσα μόνο πριν από τον τελικό!

Η αποχώρησή του εξαγρίωσε το κοινό και προκάλεσε σάλο στα social media, καθώς η πλειοψηφία του κοινού δείχνει απογοητευμένη και ενοχλημένη από την πρόκριση της Σπυριδούλας και του Μανώλη.

Ο Χρήστος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου – Κου” όπου για πρώτη φορά εμφανίστηκε εντελώς χαλαρός μπροστά στην κάμερα, λέγοντας όλα αυτά που δεν τον ακούσαμε ποτέ να λέει όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες.

Μεταξύ άλλων, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παντελή και το Ζαχίρ, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη αγάπη και στήριξη που του έδωσε, ενώ δεν μάσησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε ειδικά για τη Σπυριδούλα.

Άκουσα κάποιο σχόλιο, απλά το άφησα λίγο πιο ανοιχτό. Είπε ότι το πιάτο είναι έτσι και ότι δεν έπρεπε να ανεβεί κι αυτός στον εξώστη. Καλό είναι να μην κρίνει ο ένας το πιάτο του άλλου. Ίσως τα παιδιά που ήταν πιο κοντά σε εκείνη να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Εγώ δεν ήμουν τόσο κοντά με τη συγκεκριμένη”.

Συμπλήρωσε δε ότι “Υποστηρίζω τον γυναικείο δυναμισμό. Δεν έκρινα ως πρόσωπο ή χαρακτήρα τη συγκεκριμένη. Την έκρινα ως γυναίκα, ότι κατάφερε και έφτασε τόσο ψηλά“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα