MasterChef: Οι πρώτες αναρτήσεις Μαργαρίτας και Διονύση μετά τον μεγάλο τελικό

MasterChef: Οι πρώτες αναρτήσεις Μαργαρίτας και Διονύση μετά τον μεγάλο τελικό
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης στο MasterChef 5 Facebook / @MasteRChef GR

Οι δύο φιναλίστ του MasterChef 5 προχώρησαν στις πρώτες τους αναρτήσεις, θέλοντας να ευχαριστήσουν τόσο τους κριτές, όσο και το κοινό για την υποστήριξη που δέχτηκαν.

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού Masterchef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, και ο φιναλίστ Διονύσης Σαρακίνης, μετά τον τελικό του μαγειρικού ριάλιτι, προχώρησαν στις πρώτες τους αναρτήσεις στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσουν τόσο τους κριτές, όσο και το κοινό για την υποστήριξη που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας τους στο παιχνίδι.

MasterChef 5: Η πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Την πρώτη της ανάρτηση, μετά τη νίκη της έκανε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη. Σε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη, ενώ τους προέτρεψε να παλεύουν για ό,τι αγαπάει η ψυχή τους.

“Όταν αποφάσισα να κάνω αίτηση στο masterchef 5 έγραψα σε ένα λευκό πίνακα στο δωμάτιο μου “Μαργαρίτα Νικολαΐδη νικήτρια masterchef 5” δεν το πίστευα το ήθελα όμως… 5 μήνες μετά γύρισα στο δωμάτιο μου και το ξαναδιάβασα και τώρα έχει συμβεί και γελάω από μέσα μου γιατί τότε ξεκίνησε σαν αστείο και τώρα κρατάω το έπαθλο. Δεν θα σβήσω αυτά τα γράμματα από τον πίνακα με συγκινούν και πιο πολύ με συγκινεί που ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιο μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ αλλάζει σιγά σιγά η ζωή μου! Εγώ, η μαργαρίτα σας λέω να πιστεύετε στα όνειρα σας να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να ζείτε την κάθε στιγμή! Όλες αυτές τις στιγμές μαζεύω τώρα στο μυαλό μου, τις αναμνήσεις, τις συγκινήσεις από την εμπειρία που έζησα και την αγάπη που μου δώσατε κρατάω φυλαχτό. Να είσαστε ο εαυτός σας να τσαλακωνεστε και να παλεύετε για ότι αγαπάει η ψυχή σας! Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ κάθε μέρα γιατί όλο αυτό που έζησα μου έδωσε δύναμη, χαρα και κουράγιο γιατί μέσα σε αυτή την περίεργη για όλους μας χρόνια, εμένα μου χαρίσατε απλόχερα ΑΓΆΠΗ και μπήκα στα σπίτια σας μέσα από την τηλεοραση και μου μιλάτε με το μικρό μου όνομα και γω σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!

Μαργαρίτα Νικολαΐδη η νικήτρια του masterchef 5.Νιώθω ότι πρέπει, επιβάλλεται και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που με την χαρά σας γιαυτό το γεγονός ένιωσα τόση αγάπη! Από τα βάθη της ψυχής μου είναι μεγάλη μου τιμή που εκτιμήσατε τον χαρακτήρα μου, τις πλάκες μου, τους τρόπους μου εμένα όπως είμαι, με δεχτήκατε και μοιράστηκατε μαζί μου τόσα συναισθήματα! κλαψατε μαζί μου και γελάσατε, αυτό φίλοι μου ήταν το ταξίδι μου στο Masterchef, έντονο και αληθινό γιατί υπάρχει αγάπη.. Η αγάπη από εσάς προς εμένα, η αγάπη για την δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τον Χρήστο , την μαμά, την αδερφή, τις φίλες, το νησί μου, τους σεφ,@scontizas ,@chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas τους συναδέλφους, η λίστα είναι τεράστια!το έπαθλο φετος Ξεχειλιζει αγάπη! Σας αγαπώ!

Η Μαργαριτα σας.”, έγραψε η ίδια.

MasterChef 5: Η πρώτη ανάρτηση του Διονύση Σαρακίνη

Με τη σειρά του, ο φιναλίστ του Masterchef 5 έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram, γράφοντας:

“Όλα τα ταξίδια έχουν ένα τέλος και καθε τελος σημαίνει μια καινουρια αρχή…..!!!!Για εμένα το @masterchefgr τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας δίπλα μ ανθρώπους με αγάπη και σεβασμό….!!!Σας ευχαριστώ παρά πολύ για την αγάπη σας,την υπομονή σας και τον βοήθεια σας. #ενα μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στην ομάδα παραγωγής …σε αυτούς τους ανθρώπους που 24h/24h ήταν εκεί για εμάς”, έγραψε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα