MasterChef: Τα παράπονα των παικτών, η νικήτρια ομάδα και τα κλάματα της Ασημίνας

MasterChef: Τα παράπονα των παικτών, η νικήτρια ομάδα και τα κλάματα της Ασημίνας

Μετά από τη δοκιμασία του τοίχου και τα ουρλιαχτά της Σπυριδούλας, οι δύο ομάδες έμαθαν τις βαθμολογίες τους. Ποιο ιπαίκτες κέρδισαν; Από τους ηττημένους ποιος πήρε την ασυλία; Και γιατί η Ασημίνα λύγισε, ξεσπώντας σε κλάματα;

Μετά από την απαιτητική δοκιμασία των ομάδων του MasterChef, που κλήθηκαν να μαγειρέψουν έχοντας ανάμεσά τους έναν τοίχο, ήρθε η στιγμή για να μάθουν οι παίκτες τα αποτελέσματα και το ποια ομάδα κέρδισε.

Ο παίκτες της μπλε ομάδας δεν έκρυψαν τα παράπονά τους για τις φωνές και τα ουρλιαχτά της Σπυριδούλας, που τους αποσυντόνισαν και που τους έκαναν να μην μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.

Οι κριτές περίμεναν περισσότερα από τις δύο ομάδες στο σημείο που βρίσκονται τώρα, ωστόσο, ενθουσιάστηκαν με το γλυκό της κόκκινης ομάδας, που είχε αρχηγό τη Σπυριδούλα.

Η μπλε ομάδα δεν είχε και την καλύτερη επίδοση τόσο στο γλυκό όσο και στα φαγητά, αφού η βαθμολογία που απέσπασαν ήταν κάτι παραπάνω από το μισό.

Τη νίκη πήρε η κόκκινη ομάδα, η οποία είναι ασφαλής, ενώ οι παίκτες της μπλε ομάδας προχώρησαν στην δοκιμασία ασυλίας, μέσα από την οποία διεκδίκησαν την άσπρη ποδιά, ώστε να μην ψηφιστούν την Παρασκευή.

Προς έκπληξη πολλών παικτών και τηλεθεατών, η Ασημίνα έφτασε πάρα πολύ κοντά στο να πάρει την ασυλία, αλλά στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας, κατάφερε να πάρει την άσπρη ποδιά ο Μανώλης.

Η Ασημίνα στην προσωπική της συνέντευξη λύγισε, με αφορμή το ότι υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφια μαζί με την Ιωάννα που είναι καλή της φίλη, ενώ έπειτα προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση:

“Η ζωή μου δεν ήταν και δεν είναι καθόλου εύκολη. Σαν άνθρωπος μέχρι στιγμής έχω παλέψει για τα πάντα, από το σχολείο μέχρι τώρα. Δεν ζητούσα βοήθεια από κανέναν. Κι εγώ και η αδερφή μου ήμασταν πολύ ανεξάρτητες και το βήμα στο παιχνίδι μόνη μου το έκανα, χωρίς να έχω στήριξη από κανέναν. Πιο πολύ βλέπουν το έξω μου παρά το μέσα μου, ότι πιο πολύ ασχολούμαι με τα μαλλιά μου παρά με τις κατσαρόλες. Αν ήθελα να ασχοληθώ μόνο με τα μαλλιά μου θα πήγαινα σε άλλο project”.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι παίκτες της μπλε ομάδας (εκτός από τον Μανώλη) θα ψηφιστούν και όσοι βγουν υποψήφιοι θα πρέπει να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι.

Ποιος θα τα καταφέρει;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα