MasterChef: Ποιος είναι ο Γιώργος Πορφύρης που επέστρεψε μετά από 6 χρόνια

MasterChef: Ποιος είναι ο Γιώργος Πορφύρης που επέστρεψε μετά από 6 χρόνια
Ο Γιώργος Πορφύρης στο MasterChef 7 Youtube / @MasterChef Greece

Ο Γιώργος Πορφύρης είχε "κλέψει" τις εντυπώσεις λόγω του χιούμορ και της προσωπικότητάς του στο MasterChef του 2017. Η άβολη υποδοχή του από τους νέους μάγειρες.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το MasterChef το βράδυ της Τρίτης (31/01), καθώς είχαμε μια μεγάλη ανατροπή, βασισμένη στις φετινές αλλαγές του μαγειρικού διαγωνισμού του Star.

Συγκεκριμένα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, που ήταν οι Νίκος, Γιάννης και Κωνσταντίνος, συμμετείχαν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, με τον Νίκο να έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Ωστόσο, αντί ο Νίκος να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, στο πλατό μπήκε ο Γιώργος Πορφύρης, παίκτης της πρώτης σεζόν, το 2017, ο οποίος είχε κατακτήσει την 3η θέση.

«Υποσχεθήκαμε αλλαγές, δεν υπάρχουν επιστροφές. Υπάρχει μία τελευταία ευκαιρία για την πιο αδύναμη προσπάθεια για την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας. Αρχής γενομένης από σήμερα και για 10 εβδομάδες, θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση της απέναντι σε έναν διαγωνιζόμενο από παλιούς κύκλους του MasterChef», ανακοίνωσαν οι κριτές, με τον Γιώργο Πορφύρη να καταφέρνει να “κλέψει” τη θέση του Νίκου.

Οι διαγωνιζόμενοι ξαφνιάστηκαν με αυτή την ανακοίνωση. Πολλοί είναι εκείνοι που δε χάρηκαν με αυτά τα νέα, ενώ κάποιοι άλλοι δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να παλέψουν για την παραμονή τους.

Γιώργος Πορφύρης: Το παρελθόν του στο MasterChef

Ο Γιώργος Πορφύρης είχε συμμετάσχει στο MasterChef του 2017, όταν κριτές τότε ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Είχε “κερδίσει” το κοινό με τον θετικό χαρακτήρα του, το χιούμορ του και, γενικότερα, την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του, όπως και το ήθος του. Πάντως, είχε χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου στο παιχνίδι.

Κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα!

Έπειτα, δούλεψε ως executive chef στο πολυτελές 5στερο ξενοδοχείο Elysian Luxury Hotel & Spa Kalamata, στο Ira Hotel and Spa στο signature εστιατόριο του ξενοδοχείου, “WhiteCave Restaraunt”, στη Σαντορίνη και σε διάφορα εστιατόρια της Ελλάδας.

Επίσης, συμμετείχε σε πρωινές εκπομπές όπως “Στη φωλιά των Κου Κου”, “Καλοκαίρι #not” και άλλες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα