MasterChef: Συγκίνηση στο πλατό – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε πριν την τελική 5άδα

MasterChef: Συγκίνηση στο πλατό – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε πριν την τελική 5άδα
MasterChef Star

Οι παίκτες του MasterChef συνάντησαν τους γονείς τους και ξέσπασαν σε κλάματα. Ποιος παίκτης έμεινε εκτός της τελικής φετινής 5άδας.

Γεμάτο συγκινήσεις ήταν το επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/05) στο Star.

Μια πολύ όμορφη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του MasterChef στο πλατό, καθώς “εισέβαλαν” οι γονείς και άλλοι συγγενείς τους, τους οποίους είχαν να δουν για πολλούς μήνες.

Οι μάγειρες του MasterChef έτρεξαν αμέσως να αγκαλιάσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία τους έδωσαν δύναμη να συνεχίσουν την “μάχη” τους, τώρα που βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους στο τελευταίο Mystery Box της σεζόν, για να ετοιμάσουν πιάτα γεμάτα αγάπη, να ξαναζωντανέψουν τις μαγειρικές τους αναμνήσεις και να διεκδικήσουν μια θέση στην τελική 5άδα του φετινού διαγωνισμού.

MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε – Η τελική 5άδα

Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν πολύ, ωστόσο, ο Χριστόφορος Κατσιάνας ήταν εκείνος που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και που αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Έτσι, οι πέντε παίκτες που συνεχίζουν να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του MasterChef είναι οι: Παναγιώτης, Καλλιόπη, Γιάννος, Νικήτας, Ελπίδα.

Σημειώνεται πως η Καλλιόπη είχε εξαιρεθεί από τη δοκιμασία, γιατί κέρδισε σε προηγούμενη δοκιμασία που της έδωσε τη δυνατότητα να προκριθεί αμέσως στην 4άδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version