MasterChef: Την έδιωξε από την ομάδα και έγινε έξαλλη – Δυναμική επιστροφή για “Μπόμπαινα”

MasterChef: Την έδιωξε από την ομάδα και έγινε έξαλλη – Δυναμική επιστροφή για “Μπόμπαινα”

Το διπλό πλεονέκτημα του Τεστ Δημιουργικότητας έφερε και τριβές μεταξύ των παικτών. Μετά την έξοδο, "περιβραχιόνιο" για Ταϊρίδη.

Ανατροπές προέκυψαν και στο MasterChef της Τετάρτης κατά την ομαδική διαδικασία της εβδομάδας.

Οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά από τους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, με τον Γιάννο Σδούγκα να αναδεικνύεται νικητής στο τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας, γεγονός που του χάρισε και δύο σημαντικά πλεονεκτήματα.

Το ένα ήταν να ανταλλάξει δύο παίκτες ανάμεσα στις δύο ομάδες και το δεύτερο να ορίσει αρχηγό στην Μπλε ομάδα. Ο Γιάννος συζήτησε με τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας, Γρηγόρη και πήραν από κοινού αποφάσεις τις οποίες και ανακοίνωσε.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννος επέλεξε από την Κόκκινη ομάδα να φύγει η Φανή και να επιστρέψει ο Τζόναθαν.

Η απόφαση αυτή ενόχλησε την Φανή, η οποία εν συνεχεία είπε στην κάμερα: “Υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και θεωρούν ότι θα κάνω φασαρίες μέσα στην ομαδική. Δεν θα κοιτάξω το δικό μου καλό για να κερδίσω και να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα κοιτάξω να βγάλω τα δικά μου μέσα στην ομαδική. Αυτά που κάνουν αυτοί, θα τα κάνω κι εγώ”.

Παράλληλα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αποφάσισε πως αρχηγός των Μπλε θα είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης, γνωστός και ως “Μπομπαινας”, ο οποίος, στο επεισόδιο της Τρίτης είχε βρεθεί κοντά στην έξοδο. Ήταν ο παίκτης που είχε ανακοινωθεί να φύγει, ωστόσο, η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη Βαλέχα τον κράτησε στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα