MasterChef: Τρομερή ανατροπή στην αποχώρηση – Άλλον έδιωξαν, άλλος έφυγε

MasterChef: Τρομερή ανατροπή στην αποχώρηση – Άλλον έδιωξαν, άλλος έφυγε
Masterchef - Ο "Μπόμπαινας" star tv - youtube printscreen

"Πάγωσαν" με την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς για επαγγελματικούς λόγους, λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση του πιο αδύναμου πιάτου.

Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στο MasterChef 6 της Τρίτης, αφού άλλος παίκτης ανακοινώθηκε από την επιτροπή για να πάρει την… άγουσα και άλλος εν τέλει έφυγε!

Μάριος, Παναγιώτης, Δημήτρης, Καλλιόπη, Βασίλης Β. και Φανή φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και επέστρεψαν στην κουζίνα του διαγωνισμού για ακόμα μία δοκιμασία αποχώρησης.

Νικητής του Mystery Box είχε αναδειχτεί από τη Δευτέρα ο Βασίλης Μπόλλος, ενώ την κάρτα ασυλίας κατείχε (για πρώτη φορά) ο Γιάννης Σδούγκας. Έτσι, οι έξι παίκτες αναμετρήθηκαν στο πιάτο αντιγραφής, ωστόσο τα βρήκαν… σκούρα, ακούγοντας τις παρατηρήσεις των κριτών.

MasterChef – Αποχώρηση: Άλλος ανακοινώθηκε, άλλος έφυγε

Κανένας παίκτης δεν άκουσε κολακευτικά σχόλια από τους κριτές, οι οποίοι ανακοίνωσαν το όνομα εκείνου που είχε το χειρότερο πιάτο. Αυτός ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, γνωστός και ως “Μπόμπαινα”, ο οποίος είχε και ένα μικρό ξέσπασμα στο αποψινό επεισόδιο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, σημειώθηκε μία αναπάντεχη εξέλιξη, με έναν άλλο παίκτη να γνωστοποιεί την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς. Πρόκειται για τον Βασίλη Βαλέχα, ο οποίος ανακοίνωσε ότι φεύγει για επαγγελματικούς λόγους.

“Επιστρέφετε και οι πέντε σπίτι”, είπε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προς τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι ήταν μεν ανακουφισμένοι που έμειναν, ωστόσο οι περισσότεροι δεν φάνηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παραμονή του Δημήτρη Ταϊρίδη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα