MasterChef: Το Mystery Box έκρυβε μεζέ για ούζο – Γιατί κατηγόρησαν τον νικητή ότι έπαιξε στρατηγικά

MasterChef: Το Mystery Box έκρυβε μεζέ για ούζο – Γιατί κατηγόρησαν τον νικητή ότι έπαιξε στρατηγικά
MasterChef 6 Facebook / @MasterChef Greece

Ποιος παίκτης έκανε το καλύτερο πιάτο στο Mystery Box και γιατί τον κατηγόρησαν ότι έπαιξε στρατηγικά. Τα πλεονεκτήματα που κέρδισε.

Το καθιερωμένο Mystery Box της νέα εβδομάδας του MasterChef 2022 με θέμα το αμπέλι ζητούσε από τους επίδοξους chefs να ετοιμάσουν δύο νόστιμους μεζέδες που να ταιριάζουν με το τσίπουρο.

Οι κριτές κάλεσαν τους Βασίλη, Νικήτα, Καλλιόπη και Γιάννο να έρθουν μπροστά για να δοκιμάσουν τα πιάτα τους. Όλοι τους άκουσαν ως επί το πλείστον θετικά σχόλια.

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν αυτός που χαμογέλασε όμως στο τέλος, κάνοντας συνολικά την καλύτερη προσπάθεια.

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Βασίλη

Στο Τεστ Δημιουργικότητας στο προσκήνιο μπήκαν τρία ιδιαίτερα προϊόντα με άρωμα Ελλάδας, η σταφίδα, τα αμπελόφυλλα και πετιμέζι.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά του ο παίκτης των «μπλε» έπρεπε αρχικά να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει και στη συνέχεια να επιλέξει το βασικό υλικό των αντιπάλων του μεταξύ των τριών που βρίσκονταν στις καμπάνες.

Μια μικρή και μια μεγάλη σακούλα φανέρωσε στους διαγωνιζόμενους ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ένα τελευταίο πλεονέκτημα του Βασίλη ήταν να μοιράσει σε τέσσερις από αυτούς μικρές σακούλες, προκειμένου να τους δέσει τα χέρια όσον αφορά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν.

Μόλις έγιναν γνωστές οι επιλογές του Βασίλης, ο Χριστόφορος υπονόησε πως έπαιξε στρατηγικά αθετώντας την υπόσχεση που είχε δώσει να διευκολύνει τα μέλη της ομάδας του.

«Νομίζω ότι ο Βασίλης βοηθάει περισσότερο φιλίες. Στην προηγούμενη δοκιμασία είχαμε κάπως μαζευτεί να κάνουμε ένα συμβούλιο λέγανε κάποια παιδιά καλό είναι αν κερδίζουμε στο Mystery Box να βοηθάμε τα μέλης της μπλε ομάδας. Εντάξει εγώ γελάω γιατί έτσι λέμε κάθε φορά αλλά γίνονται άλλα, όποτε ό,τι είναι να γίνει ας γίνει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα