MasterChef Trailer: Αγωνία για την αποχώρηση – “Η σάλτσα αγγίζει 99,9% την πρωτότυπη”

MasterChef Trailer: Αγωνία για την αποχώρηση – “Η σάλτσα αγγίζει 99,9% την πρωτότυπη”
MasterChef Facebook / @MasterChef Greece

Η ώρα της κρίσης για την Κόκκινη ομάδα του Masterchef έφτασε. Τρεις μόνο παίκτες μπορούν να ψηφιστούν. Ποιοι θα καταφέρουν να μείνουν στο παιχνίδι;

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής (06/05) στην κουζίνα του MasterChef, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η χρυσή δεκάδα του φετινού διαγωνισμού είναι πια γεγονός και ανάμεσα τους βρίσκεται επίσημα ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος.

Από αυτούς, όμως, ένας θα χάσει την ευκαιρία του να φτάσει μέχρι τον τελικό, αφού απόψε θα έχουμε μια ακόμη αποχώρηση από το MasterChef.

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε – Ποιος πήρε ασυλία

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες έμαθαν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας και οι Μπλε ήταν οι νικητές, ενώ οι Κόκκινοι οι ηττημένη.

Από τους Κόκκινους, ο Γιάννος ήταν εκείνος που κέρδισε την ασυλία και δεν θα μπορεί να ψηφιστεί στο αποψινό επεισόδιο, όπως και ο Παναγιώτης ο οποίος κατέχει την κάρτα ασυλίας.

Έτσι, η Καλλιόπη, ο Μάριος και ο Νικήτας περιμένουν να μάθουν ποιοι θα μαγειρέψουν στην δοκιμασία αποχώρησης. Θα γίνει, άραγε, χρήση της κάρτας ασυλίας;

MasterChef: Δείτε το trailer της Παρασκευής (06/05)

Ο αποψινός καλεσμένος του οποίου το πιάτο θα κληθούν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα είναι ο κορυφαίος σεφ Δημήτρης Παμπόρης.

“Η σάλτσα αγγίζει 99,9% την πρωτότυπη” ακούγεται να λέει ο σεφ στο trailer, οπότε κάποιος από τους παίκτες θα τα πάει εξαιρετικά στην απαιτητική δοκιμασία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα