MasterChef3: Έξαλλη η Άλκηστις – “Θα το πάρω μαζί μου αυτό το τσουτσέκι”

MasterChef3: Έξαλλη η Άλκηστις – “Θα το πάρω μαζί μου αυτό το τσουτσέκι”

Άστραψε και βρόντηξε η θερμόαιμη Κρητικιά του ριάλιτι μαγειρικής με αφορμή την αποχώρηση του φίλου της Γιώργου, κατηγορώντας τους υπόλοιπους συμπαίκτες της ως "δίμουρους".

Απασφάλισε η Άλκηστις Αλεξάκη μετά την αποχώρηση του φίλου της Γιώργου Ορφανού από το σπίτι του MasterChef στο επεισόδιο της Κρήτης.

Φανερά εκνευρισμένη με τις εξελίξεις, η Κρητικιά σεφ τα έβαλε με τον Αλέξανδρο Τσιουκάρη, θεωρώντας ότι σκόπιμα έδινε λάθος οδηγίες στο Γιώργο από τον εξώστη, με αποτέλεσμα το πιάτο του να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου.

Είπε μάλιστα ότι πλέον θα σταματήσει να ασχολείται με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες της, χαρακτηρίζοντάς τους… “δίμουρους” και υποσχέθηκε να κάνει δύσκολη τη ζωή του Αλέξανδρου.

“Ο Γιώργος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που τον εκτιμούσα και ήμασταν από την αρχή μαζί. Τώρα άμα έχω το κάθε τσουτσέκι να του δίνει λάθος οδηγίες, φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου αυτό το τσουτσέκι. Ή εγώ ή αυτός, τέλος! Και πώς δεν του… έπαιξα στα μούτρα, να κάνει τον σταυρό του και να έχει άγιο. Τώρα που δεν ήρθε ο Γιώργος, χαίρεται; Που τον θεωρούσε φίλο του; Μια χαρά τον είδα να χαιρετάει τους υπόλοιπους. Το παίζει μάγειρας, αλλά εγώ θα τον φτιάξω στην ομαδική που έρχεται. Αν είσαι μάγκας όπως λες να δεχτείς την κάθε ευθύνη και τα κάθε λάθη. Όχι να τα φορτώνεις σε άλλους. Όπως γύρισε και είπε ότι ο Γιώργος έκανε λάθος που ζύγιζε λάθος τα υλικά”, είπε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα