Ματούλα: Καταγγέλλει ότι της έγινε έξωση ενώ πλήρωνε κανονικά – Η αναφορά στον γιο της, Λορέντζο Καριέρε

Ματούλα: Καταγγέλλει ότι της έγινε έξωση ενώ πλήρωνε κανονικά – Η αναφορά στον γιο της, Λορέντζο Καριέρε
Ματούλα glomex

Έκκληση για να βρεθεί ένα σπίτι να μείνει απηύθυνε η Ματούλα σε τηλεοπτική της συνέντευξη, αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τελευταία καθώς, παρ' όλο που πλήρωνε κανονικά, της έγινε έξωση.

Την περιπέτεια με το σπίτι που έμενε μέχρι πρόσφατα περιέγραψε στην κάμερα του “Πρωινού” στον ΑΝΤ1 η Ματούλα, καθώς -όπως κατήγγειλε- παρά το γεγονός ότι πλήρωνε κανονικά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της έκανε έξωση.

Παράλληλα, μίλησε και για τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε, με τον οποίο όπως είπε δεν έχουν καμία σχέση πια.

Με έδιωξαν από το σπίτι, παρόλο που πλήρωνα κανονικά και μάλιστα την Κυριακή τελείωνε και ο μήνας, που ήταν πληρωμένος. Δεν έχω πάρει την εγγύηση, αλλά δεν πειράζει, τους τη χαρίζω. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με πήγε στα δικαστήρια όταν τελείωνε το συμβόλαιό μου σχεδόν. Όταν το κάναμε το συμβόλαιο, μού ζήτησε να του πληρώσω έναν χρόνο μπροστά ενοίκια, που ήταν 650 ευρώ. Τα έδωσα. Όταν πέρασαν δύο ημέρες που μου έφερε το συμβόλαιο, το συμβόλαιο έγραφε ποσό ενοικίου 400 ευρώ, δεν έδωσα και πολλή σημασία. Ένα σπίτι με σπασμένα παντζούρια, δεν κατέβαιναν τα παντζούρια και πόρτες του ΄40 το σπίτι”, είπε μεταξύ άλλων η Ματούλα, η οποία δήλωσε πως έφτασε μέχρι και τα δικαστήρια ώστε να βρεθεί λύση.

“Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, πήγα και στο Εφετείο. Μου έδωσαν χαρτί από τον Ευαγγελισμό ότι δεν πρέπει να κουνηθώ εξαιτίας του τραυματισμού για δύο μήνες και ήρθε και το χαρτί της έξωσης, ότι πρέπει να φύγω. Μου έδωσαν περιθώριο 10 ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ. τη στιγμή που εγώ δεν έπρεπε να κουνάω ούτε το χέρι μου, ούτε να είμαι όρθια. Τρελάθηκα. Έψαχνα, έψαχνα, έψαχνα τίποτα. Ήθελα να βρω μία αποθήκη για να βάλω τουλάχιστον τα πράγματά μου”, συνέχισε η ίδια, αναφέροντας πως μεταξύ άλλων βρήκε ένα υπόγειο 35 τ.μ. για το οποίο της ζητούσαν 650 ευρώ!

Σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια από τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε, η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: “Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου. Αυτό πρέπει να στεναχωρεί εκείνον και όχι εμένα, δεν έκανα τίποτα. Τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα