Με άρωμα Survivor και Ντάνο η πρεμιέρα για Καραβάτου – Κατσούλη

Με άρωμα Survivor και Ντάνο η πρεμιέρα για Καραβάτου – Κατσούλη

"Η φωλιά των Κου Κου" έκανε πρεμιέρα στο STAR και για πρώτο καλεσμένο το ζευγάρι εξασφάλισε τον Γιώργος Αγγελόπουλο. "Δεν μίλησα ξανά με την τελευταία μου σχέση μετά το Survivor"

Πρεμιέρα για τη νέα πρωινή εκπομπή του STAR, “Στη φωλιά των Κου Kου” με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη το πρωί της Δευτέρας. Οι δύο παρουσιαστές κράτησαν το… δυνατό φύλλο στη μάχη της τηλεθέασης, μια συνέντευξη με τον Ντάνο του Survivor.

Η εκπομπή “Στην φωλιά των Κου Κου” με ένα 13μελές επιτελείο συνεργατών, ταξίδεψε για 4 μέρες στην πανέμορφη Σκιάθο, όπου η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε το νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, και μίλησαν για όλα όσα εκείνος δεν είχε μιλήσει μέχρι σήμερα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε όσα του καταλόγισαν οι συμπαίκτες του, όσο εκείνος βρισκόταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο. Αποκαλύπτει με ποιους έχει κρατήσει ακόμα επαφή και με ποιους όχι, ενώ μιλάει για το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για τις άλλες επαγγελματικές προτάσεις, που έχει δεχθεί. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις γυναίκες της ζωής του καθώς και στην πρόθεσή του να κάνει τη δική του οικογένεια.

Δε μπήκα στο παιχνίδι επειδή είχα οικονομικό πρόβλημα! Ο πρώτος λόγος που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να σταματήσω τη δουλειά

«Το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη του κόσμου! Είναι κάπου 100.000 ευρώ. Δε μπήκα στο παιχνίδι επειδή είχα οικονομικό πρόβλημα! Ο πρώτος λόγος που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να σταματήσω τη δουλειά που έκανα” σχολίασε και πρόσθεσε: “Δεν σκεφτόμουν τι θα έκανα τα 100 χιλιάρικα, δεν έχω σκεφτεί ακόμη τι θα τα κάνω, γιατί δεν τα έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου, νομίζω θα τα πάρω μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες”.

Σε ό, τι αφορά στις προτάσεις που έχει δεχτεί μετά το τέλος του reality επιβίωσης δήλωσε: “Δεν θέλω να το κάνω δουλειά όλο αυτό. Δεν έχω κανένα συνεργάτη, ούτε μάνατζερ, μόνο το λογιστή μου”.

Έχω συμβιώσει με τρεις ανθρώπους, αλλά δεν προχώρησε. Δεν μίλησα ξανά με την τελευταία μου σχέση μετά το Survivor

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε τη συζήτηση στο θέμα των προσωπικών σχέσεων: “Έχω συμβιώσει με τρεις ανθρώπους, αλλά δεν προχώρησε. Δεν μίλησα ξανά με την τελευταία μου σχέση μετά το Survivor, δεν ξέρω και σε τι φάση είναι” ανέφερε και πρόσθεσε με νόημα: “Τώρα είμαι ελεύθερος κι ωραίος! Εύχομαι κάποια στιγμή να βρω κάποια γυναίκα”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην μητέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η μαμά μου είναι πολύ δυναμική, γυναίκα παλαιάς κοπής, πάντα μας πρόσεχε. Όταν ένας γονέας φεύγει από τη ζωή, είναι επόμενο ότι ο άλλος θα αναλάβει περισσότερες ευθύνες, και προσπάθησα να την ξεκουράσω από μικρός. Από τα 14 άρχισα να τη βοηθάω, μόλις πέθανε ο πατέρας μου!”

Δείτε το απόσπασμα της πρωινής εκπομπής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα