Χαμός στο Survivor: Άγριος καβγάς Σταυρούλας και Περπατάρη με σπρωξίματα

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor Youtube/@Skai.gr

Ξεφεύγουν τα πράγματα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor την ώρα του αγώνα, με την Σταυρούλα και τον Περπατάρη να έρχονται σε σύγκρουση. Δείτε το trailer.

Με νέο επεισόδιο επανέρχεται το βράδυ της Τρίτης (23/04) το Survivor στον ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι εκρηκτικό.

Οι Survivors γνωρίζουν καλά πως τα αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας έχουν άλλη βαρύτητα. Εκτός από την ανάδειξη των μονομάχων η ομάδα με τις περισσότερες νίκες θα έχει το προβάδισμα στο αγώνισμα της Πέμπτης για το μεγάλο έπαθλο.

Με κάθε νίκη να μετράει, οι δύο ομάδες διεκδικούν με πάθος τους πόντους στα ματσαρίσματα για την τρίτη ασυλία, όμως αυτό το πάθος φέρνει και μεγάλες εντάσεις!

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο trailer, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση, η οποία θα περιλαμβάνει, όχι μόνο φωνές, αλλά και σπρωξίματα.

“Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή απέναντι σε μία γυναίκα γύρισε και της είπε: “Θα σου δώσω ένα χαστούκι”. Αυτός είναι ο ανδρισμός” ακούγεται να λέει ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο τέλος του αγώνα.

Όσα συμβαίνουν στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας δίνουν τροφή για συζητήσεις τόσο στις καλύβες όσο και στο Συμβούλιο του νησιού.

“Όταν εγώ είμαι πάνω στους παλμούς και έρχεσαι και με σπρώχνεις, τι θες να κάνω εκείνη την ώρα;” της λέει ο Γιάννης στην καλύβα, με την ίδια να λέει στο κιου της: “Δεν είναι δικαιολογία ότι είναι πάνω στους παλμούς, δεν με ενδιαφέρει“.

Δεν είναι δικαιολογώ τέτοιες συμπεριφορές. Έχω δύο αδερφές και δεν θα το επιτρέψω σε κανέναν” λέει απ’ την πλευρά του ο Σταμάτης.

Η χθεσινή ψηφοφορία των Κόκκινων έφερε υποψήφια τη Δώρα Νικολή η οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Περπατάρη στην προσεχή μονομαχία. Απόψε θα δούμε ποια ή ποιος θα είναι ο επόμενος μονομάχος.

Με τι κριτήρια θα ψηφίσει η ομάδα που θα ηττηθεί;

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (23/04)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα