Survivor: Νέα έκτακτη αποχώρηση – Ο άγριος καβγάς και ο τρίτος υποψήφιος

Διαβάζεται σε 3'
Survivor 2024
Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Ένας ακόμα παίκτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor. Τι συνέβη στο θερμό επεισόδιο μεταξύ Σταυρούλας και Περπατάρη.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (23/04) το Survivor 2024 στον ΣΚΑΙ και οι εξελίξεις ήταν πολλές.

Αρχικά, πριν από τον αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, έγινε γνωστή μια ακόμα έκτακτη αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος έλειπε για μέρες στον γιατρό, επέστρεψε στην καλύβα και συνάντησε ξανά τους Μπλε, τους οποίους ενημέρωσε πως αντιμετωπίζει αρκετά μεγάλο πρόβλημα με το χέρι του, ενώ, ενδεχομένως, να χρειαστεί μέχρι και χειρουργείο.

Ο παίκτης αποκάλυψε πως αναγκαστικά, για λόγους υγείας, πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor.

Survivor: Απίστευτη ένταση μεταξύ Σταυρούλας – Περπατάρη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, μια απίστευτη ένταση σημειώθηκε στους πάγκους των δύο ομάδων, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη να έρχονται σε σύγκρουση.

Η Σταυρούλα έσπρωξε τον παίκτη, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να την απείλησε και να σήκωσε απειλητικά το χέρι του, ενώ οι δυο τους αντάλλαξαν βρισιές.

Στο τέλος του αγώνα, στον οποίον νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε: “Οποιαδήποτε απειλή ή προτροπή σε βία, δεν την εγκρίνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Φυσικά η άσκηση σωματικής βίας απαγορεύεται”.

Η Σταυρούλα παραδέχτηκε ότι τράβηξε τον Περπατάρη, αναφέροντας πως είπε: “Πάρτε την από δω μην της ρίξω κάνα χαστούκι”. Ο Γιάννης ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να εναντιώνεται στον παίκτη.

“Πόσα συγγνώμη θα ζητήσεις; Έχουμε δει πολλές φορές να συμπεριφέρεται με τρόπους που δεν αρμόζουν σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι απέναντι στις γυναίκες με αυτόν τον τρόπο. Δεν γίνεται να λες σε μία γυναίκα: φύγε από εδώ, θα σου δώσω ένα χαστούκι. Όπως και για το σούργελο. Στο λεξιλόγιό του έχει μόνο το καραγκιόζης, κλόουν και σούργελο”.

Στη συνέχεια, στο προσωπικό της κιου, η παίκτρια δήλωσε απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Γιάννη Περπατάρη. “Υποτίθεται κάναμε παρέα, βέβαια έμαθα ότι έχει πέσει πολύ κράξιμο για μένα, οπότε “ωραία παρέα”. Πρόσφατα έμαθα ότι “τον παρακαλούσα”, θα ήθελα να μου πει ποια στιγμή τον έχω παρακαλέσει” είπε, επίσης.

“Δεν θα έκανα ποτέ κίνηση, εκείνη ήρθε και με έσπρωξε, εκείνη άσκησε σωματική βία. Από ‘και και πέρα, ας λέει ό,τι θέλει” είπε από την πλευρά του ο Γιάννης.

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στην κάλπη και τρίτος μονομάχος αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Ταξίδης, μαζί με την Δώρα Νικολή και τον Γιάννη Περπατάρη.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως η Σταυρούλα αποκάλυψε πως έμαθε από τον Σταμάτη πως η Δώρα είπε ότι εκείνη κυνηγάει τον Γιάννη.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (24/04)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα