Survivor: Νέοι κανόνες και ο πρώτος υποψήφιος – “Εγώ ζήτησα να με ψηφίσουν”

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor Glomex/ΣΚΑΙ

Άλλη μία οικειοθελή αποχώρηση ανακοίνωσε ο Λιανός στο Survivor. Οι τρεις νέοι κανόνες, οι νικητές της πρώτης ασυλίας και ο υποψήφιος που αυτοπροτάθηκε.

Με νέες απώλειες ξεκίνησε η εβδομάδα για τους παίκτες του Survivor το βράδυ της Κυριακής (21/04) στον ΣΚΑΙ.

Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή στην τελευταία Μονομαχία, ο οποίος επέλεξε να εγκαταλείψει στη μέση τον αγώνα, προκειμένου να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο λόγω του πατέρα του.

Η αποχώρηση αυτή επηρέασε σημαντικά, όχι μόνο τους Μπλε, αλλά και τον Γιώργο Γκιουλέκα από τους Κόκκινους, με τον οποίον είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά.

Έφυγε ο Τζέιμς. Ξενέρωσα πάρα πολύ προφανώς, χάλια. Το Survivor τώρα είναι σαν να βάλεις τον Περπατάρη να κάνει 1 ώρα podcast. Μου είπε να φτάσω τελικό” ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Αλέξης Παππάς

Στη συνέχεια, λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση, δηλώνοντας πως ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

“Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς είπε ο παρουσιαστής, με την Κατερίνα Δαλάκα να εκφράζει την στεναχώρια της.

Νέους κανόνες ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός

Οι ανακοινώσεις του παρουσιαστή, όμως, συνεχίστηκαν. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός είπε πως μετά από την διπλή αποχώρηση διακόπτεται η ασυλία των γυναικών και στο εξής οι παίκτριες θα μπορούν να ψηφίζονται.

Επίσης, οι μονομαχίες πλέον μπορούν να είναι και μεικτές, δηλαδή οι αντίπαλοι θα μπορούν να είναι και από τα δύο φύλα.

Τα ζευγάρια των μονομάχων θα προκύπτουν από κλήρωση και όχι με βάση τα στατιστικά των παικτών.

Τέλος, οι αγώνες πια θα έχουν διπλή αξία, καθώς κάθε νίκη ασυλίας θα μετράει σαν ένας πόντος, ο οποίος θα μπαίνει στο σκορ για το μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας, που μάλλον θα είναι ένα ταξίδι.

Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη, με τους Κόκκινους να δυσκολεύονται ιδιαίτερα στο κομμάτι του στίβου που περιελάμβανε το παζλ.

Αυτό φάνηκε να τους στοιχίζει πόντους, αφού, τελικά, οι Μπλε αναδείχθηκαν νικητές της πρώτης ασυλίας.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στην κάλπη, με τον Γιάννη Περπατάρη να αναδεικνύεται ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, ο παίκτης είχε αυτοπροταθεί, ζητώντας από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν.

“Εγώ είχα ζητήσει να με ψηφίσουν” δήλωσε ο παίκτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα