Μετά τη Φωτιά: Θλίψη για το κόψιμο της σειράς – Τι λέει η σεναριογράφος

Διαβάζεται σε 3'
Μετά τη φωτιά
Μετά τη φωτιά ΑΝΤ1

Σε αναρτήσεις τους στα social media, οι συντελεστές της σειράς “Μετά τη φωτιά” εκφράζουν την πικρία τους για το άδοξο τέλος της. Η ανάρτηση της σεναριογράφου.

Σοκ προκάλεσε στους τηλεοπτικούς κύκλους η αιφνιδιαστική διακοπή της σειράς “Μετά τη φωτιά” από τον ΑΝΤ1, μετά από ανακοίνωση του ίδιου του καναλιού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1”.

Θλίψη από τους συντελεστές της σειράς

Η ξαφνική παύση της σειράς, χωρίς κάποια προηγούμενη ενημέρωση, αφήνει, στην ουσία “ξεκρέμαστους” όλους τους συντελεστές της σειράς (ηθοποιούς, συνεργείο κλπ), οι οποίοι χάνουν τη δουλειά τους εν μία νυκτί.

Σε αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζουν την πικρία τους για το άδοξο τέλος της σειράς.

Η ανάρτηση της σεναριογράφου

Η σεναριογράφος της σειράς, Ρένα Ρίγγα, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

“Χρόνια τώρα είχα μια ψευδαίσθηση… Όπως και όλοι στον πλανήτη τηλεόραση… Ότι στήνουμε μια δουλειά και είμαστε all together μια ομάδα που δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον σκοπό μας, μια καλή σειρά… Όλοι μαζί, συνεργείο, παραγωγή, σκηνοθετικό, σκηνογράφοι, σενάριο, κανάλι… Ένας για όλους και όλοι για τον ένα… Νόμιζα… Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που μας προσγειώνουν για να μας πουν ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία μας. Μια ψευδαίσθηση… Και να μας φωνάξουν ότι είμαστε αναλώσιμοι… Όποτε εξυπηρετούμε μόνο… Αλλιώς σου πετάμε πρωτοχρονιάτικα μια ανακοίνωση στα media και σου μένει η γιορτινή μπουκιά στο λαιμό… Υπάρχουν και κάποιοι δυσεύρετοι ευαίσθητοι που σε παίρνουν να σου το πουν μαλακά… Σπάνιοι…”.

Το story της Ντόρας Μακρυγιάννη

H Ντόρα Μακρυγιάννη, μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, σημείωσε στο Instagram:

“Το μόνο που έχω να πω για τώρα, είναι πως κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα. Και χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος. Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν. Είναι μεγάλο το σοκ και πραγματικά δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω προς το παρόν, ούτε για το μέλλον της σειράς. Καλή χρονιά σε όλους, εμάς η χρονιά μας ξεκίνησε με αυτό το τηλεφώνημα”.

Οι αναρτήσεις κι άλλων ηθοποιών της σειράς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα