Μίση και έρωτες στο MasterChef 3: Ο “κοκκινομάλλικος σατανάς” και τα μαχαίρια

Μίση και έρωτες στο MasterChef 3: Ο “κοκκινομάλλικος σατανάς” και τα μαχαίρια

Ποιοι παίκτες είναι στα μαχαίρια μετά τη χθεσινή συνεργασία τους και ποια παίκτρια θεωρεί τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως τον πιο "sexy" κριτή...

Ένταση επικράτησε για μία ακόμη φορά στην κουζίνα του MasterChef κατά τη δοκιμασία που δείχνει ποιοι είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν, ποιοι παραμένουν στο παιχνίδι, αλλά και ποιοι θα τεθούν σε δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι παίκτες που χωρίστηκαν σε ζευγάρια που όρισε η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, Σπυριδούλα, έπρεπε να δουλέψουν ομαδικά και να ετοιμάσουν ένα γλυκό.

Το ζευγάρι Παντελής και Χαράλαμπος δεν μπόρεσαν να συννενοηθούν. Οι δύο παίκτες, από την αρχή, δε συμφωνούσαν ούτε στα υλικά που έπρεπε να πάρουν από το μάρκετ για να φτιάξουν το πιάτο τους. Ο Κύπριος παίκτης του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής έδειχνε να μη συμφωνεί σε τίποτα από όσα κάνει ο συμπαίκτης του κι όλο έκανε παρατηρήσεις και παράπονα. Δεν σταμάτησε να γκρινιάζει και η μια ατάκα διαδεχόταν την άλλη.

Μάλιστα, δεν τα έκανε μόνο στον Παντελή, αλλά και στους κριτές που κάποια στιγμή του μίλησαν και του επεσήμαναν πως πρέπει να λειτουργήσει ως ομάδα μαζί του…

Ο “κοκκιναμάλλικος σατανάς”

Οι παίκτες του MasterChef κλήθηκαν νωρίτερα να δημιουργήσουν ένα πιάτο από αφροδισιακά υλικά. Κατά τη διάρκεια της παρασκευής των πιάτων, ακούστηκαν επικές ατάκες. Η πιο ξεχωριστή όμως είναι της Σπυριδούλας, η οποία ανήκει στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Την ώρα που ο μέντοράς της περνούσε από τον πάγκο της για να δει τι ακριβώς έκανε, η Σπυριδούλα είπε: «Σεφ πού είσαι; Είναι δυνατόν σε τέτοια δοκιμασία να μην έρθεις εδώ;».

Στα μάτια της Σπυριδούλας, σε αντίθεση με την κοινή γνώμη που θέλει πιο γοητευτικό τον Πάνο Ιωαννίδη, ο πιο σέξι σεφ είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του Master Chef.

Φυσικά, η ατάκα της δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος της είπε με βλέμμα όλο νόημα: «Είσαι ένας κοκκινομάλλικος Σατανάς».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα