My Man Can: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του διασκεδαστικού game show

Διαβάζεται σε 2'
My Man Can: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του διασκεδαστικού game show

Ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής του “My Man Can”, του τηλεπαιχνιδιού για ζευγάρια που θα ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα στους δέκτες μας.

Ένας ευφυής οικοδεσπότης με χιούμορ και ανεξάντλητη θετική ενέργεια είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να περάσουμε καλά! Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι ο παρουσιαστής του “My Man Can” που θα ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα, στον ΣΚΑΪ!

Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, επιστρέφει στην τηλεόραση και αναλαμβάνει την παρουσίαση του διασκεδαστικού game show “My Man Can”. Στο… μικροσκόπιό του, ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποκαλύψει το αδύνατο σημείο τους!

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα #not για τα ζευγάρια και ετοιμάζεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές!

My Man Can
My Man Can ΣΚΑΙ

Όσα πρέπει να ξέρετε για το “My Man Can”

Το τηλεπαιχνίδι που αγαπά τα ζευγάρια και λατρεύουν οι τηλεθεατές σε περισσότερες από 30 χώρες, επιστρέφει, σύντομα, στον ΣΚΑΙ.

“My Man Can”! Ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια που βάζει στο… μικροσκόπιο ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον και καλούνται να το αποδείξουν, περνώντας μέσα από τις πιο ευφάνταστες «πίστες».

Σε κάθε επεισόδιο, τα ζευγάρια υποβάλλονται σε απολαυστικές δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος, αντοχές και αποκαλύπτουν πόσο καλά γνωρίζονται –ή όχι.

Οι γυναίκες στοιχηματίζουν πάνω στις ικανότητες των αντρών ενώ οι άντρες επιστρατεύουν τόλμη και ευφυΐα, στις πιο… «δεν-το-έχω-με-τίποτα» δοκιμασίες, αλλά και ερωτήσεις γνώσεων.

Ποια γυναίκα ξέρει τον σύντροφό της καλύτερα; Έχει ποντάρει σωστά; Ποιος άντρας μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα κάτω από πίεση; Και τι θα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια μας για τις σχέσεις μεταξύ τους; Γέλιο, αγωνία και μεγάλη δόση τρέλας σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά τηλεπαιχνίδια!

“My Man Can”! Βάλε το ταίρι σου… στο play!

“My Man Can”: Δηλώστε συμμετοχή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα