My Style Rocks: Απαράδεκτα σχόλια στο πλατό – “Δεν μπορούσες να έρθεις εδώ με το βρακί”

My Style Rocks: Απαράδεκτα σχόλια στο πλατό – “Δεν μπορούσες να έρθεις εδώ με το βρακί”
My Style Rocks skai tv

Άκρως προσβλητικά σχόλια ακούστηκαν από τις παίκτριες, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης στους δέκτες μας το My Style Rocks και μια νέα διαγωνιζόμενη, η Ναυσικά Γερακουλάκου, μπήκε στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα Καραβάτου την καλωσόρισε στον διαγωνισμό, με τις συμπαίκτριές της να την κοιτάζουν με… μισό μάτι με το “καλημέρα σας”.

My Style Rocks: Το βιογραφικό της νέας διαγωνιζόμενης

Ναυσικά Γερακουλάκου

Ηλικία: 34 ετών

Επάγγελμα: Interior designer


Γεννήθηκε στη Σπάρτη αλλά μεγάλωσε στη Μάνη. Ασχολήθηκε με το modelling στην Ιταλία όπου στη συνέχεια εργάστηκε ως interior designer και τώρα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το στυλ της είναι casual chic. Έχει ακριβό γούστο και δεν διστάζει και τα sur mesure από φίλη της σχεδιάστρια. Θεωρεί τον εαυτό της ντόμπρα και δυναμική, δεν φοβάται εύκολα και δεν την ενδιαφέρει να είναι αρεστή αλλά ειλικρινής. Της αρέσει το στυλ της Αθηνάς Οικονομάκου και της Amal Clooney.

My Style Rocks: Ένταση και απρεπή σχόλια στο πλατό

Οι τόνοι ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ανέβηκαν και η αφορμή δεν ήταν κάποιο στιλιστικό ατόπημα, αλλά οι προσωπικές τους κόντρες.

Το λουκ της Ρέινας στο σημερινό επεισόδιο δεν ενθουσίασε την Εμιλία, η οποία μίλησε με προσβλητικό τρόπο κατά της συμπαίκτριάς της.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια δήλωσε πως δεν της αρέσει το στυλ της, ενώ τόνισε πως «βαριέται» να βλέπει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια από εκείνη.

«Το 2 μπήκε, γιατί έχω δει πάνω σου όλα τα κορσέ που υπάρχουν στην αγορά», της είπε αρχικά.

«Έχεις βάλει ένα ζακετάκι, έναν κορσέ κι έχεις βάλει κι ένα παντελόνι, γιατί δεν μπορούσες να έρθεις εδώ με το βρακί», συμπλήρωσε για το ντύσιμο της Ρέινα, τονίζοντας πως έχει συνηθίσει να τη βλέπει σε παρόμοιες εμφανίσεις.

«Αυτό είναι άσχημο που λες. Το έχω εμπλουτίσει. Απλά θες να πεις κάτι για να το πεις», της απάντησε η Ρέινα, με την παίκτρια να της λέει: «Τι έχεις εμπλουτίσει πες μου. Μπορεί να μην καταλαβαίνω πολλά».

Στη συνέχεια, η Ρέινα ανέφερε πως έχει καταφέρει να συνδυάσει μεταξύ τους πολλά… ιδιαίτερα κομμάτια, ενώ σημείωσε πως βρίσκεται στο παιχνίδι για να δείξει εμφανίσεις που την αντιπροσωπεύουν.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να έπεισε την Εμιλία, η οποία συνέχισε να της λέει πόσο βαριέται να βλέπει το ντύσιμό της και να την παρακολουθεί να μένει στάσιμη, χωρίς να εξελίσσεται.

«Τρεις φορές την εβδομάδα φέρνεις σωστά λουκ και τις άλλες δύο είσαι λάθος. Δεν βλέπω κάτι. Το έχω πει πάρα πολλές φορές, το έχουμε εμπεδώσει», συνέχισε η Εμιλία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα