My Style Rocks: Αποκάλεσε κρυφά συμπαίκτριά της κλόουν και το έδειξαν

Διαβάζεται σε 1'
msr
My Style Rocks glomex

Η εμφάνιση της Ελεάνας δεν φάνηκε να αρέσει ιδιαίτερα στη Γεωργία, η οποία πριν της χαρίσει “απλόχερα” ένα 3 είπε σε συμπαίκτριά της ότι της θυμίζει κλόουν και το σχόλιο ακούστηκε on air.

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των κοριτσιών στο My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης (14/11) με ένα νέο επεισόδιο, με την ένταση να αγγίζει “κόκκινο” πλησιάζοντας στο Gala μίας έντονης εβδομάδας, καθώς κάθε βαθμός μετράει και μπορεί να φέρει την ανατροπή.

Οι τρεις κριτές του show μόδας του ΣΚΑΪ, Στέλιος Κουδουνάρης, Δημήτρης Σκουλός και Σοφία Χατζηπαντελή πήραν θέση για να κρίνουν τις εμφανίσεις των fashionistas, οι οποίες όμως για ακόμη μια φορά αντάλλαξαν βαθμούς και έκριναν αυστηρά τις στιλιστικές επιλογές της καθεμίας.

Η Ελεάνα Δαρίβα εμφανίστηκε σήμερα φέρνοντας ένα ιδιαίτερο concept αφού σύμφωνα με όσα είπε, είναι η νέα πρύτανης της Σχολής Καλών Τεχνών και πηγαίνει σε μία πρώτη συνάντηση με τους υπόλοιπους ακαδημαϊκούς.

Όσο η παίκτρια παρουσίαζε το concept της και απαντούσε στις ερωτήσεις της Κατερίνας Καραβάτου, η Γεωργία σχολίασε στην Αμάντα που βρισκόταν δίπλα της: “Δεν σου θυμίζει κλόουν; Είναι ωραίο αλλά δεν σου θυμίζει κλόουν“, με το σχόλιο να ακούγεται κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα.

My Style Rocks: Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα