My Style Rocks: Αποχώρησε από το πλατό ο Κουδουνάρης – “Δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν”

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks: Αποχώρησε από το πλατό ο Κουδουνάρης – “Δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν”
Caption / ΣΚΑΪ

Η Φωτεινή είχε συνοδεύσει το look της με ένα σακάκι, το οποίο έφερε πάνω του το ταμπελάκι από το κατάστημα, όπου είχε αγοραστεί, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ένταση επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks με αφορμή ένα ταμπελάκι στο ρούχο μιας παίκτριας. Οι τόνοι ανέβηκαν στον βαθμό που ο Στέλιος Κουδουνάρης αποχώρησε από το πλατό, δηλώνοντας «πολύ εκνευρισμένος».

Ειδικότερα, στην εμφάνισή της, η Φωτεινή είχε συνοδεύσει το look της με ένα σακάκι, το οποίο έφερε πάνω του το ταμπελάκι από το κατάστημα, όπου είχε αγοραστεί. Η ίδια το δικαιολόγησε λέγοντας ότι το σακάκι «είναι vintage, είναι της μητέρας μου. Δεν έχει αφαιρεθεί ποτέ αυτό το καρτελάκι και δεν ήθελα να το κόψω εγώ τώρα. Είναι πολλά χρόνια έτσι.»

«Γίνομαι έξαλλος όταν με κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μου» δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ όταν του ζητήθηκε να βαθμολογήσει, είπε τα ακόλουθα: «Εγώ αρνούμαι να συνομιλήσω για αυτό το look. Δεν το δέχομαι. Πιστεύω ότι με κοροϊδεύεις. Δεν βγαίνουν έξω από τα μαγαζιά, δεν φοριούνται ρούχα με καρτελάκια. Μπορώ να σου βάλω τον βαθμό μου και να μη συνομιλήσουμε, γιατί αν θες να συνεχίσουμε, είμαι πραγματικά πάρα πολύ εκνευρισμένος. Δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν. Αυτό το ρούχο δηλαδή μου λες, το έχει η μαμά σου στην ντουλάπα με το καρτελάκι, κι επειδή είναι κειμήλιο, δεν το βγάζετε το καρτελάκι από το ρούχο…»

«Δεν είμαι μαθήτρια να μου μιλάτε έτσι (..) Για ένα καρτελάκι δεν επιτρέπεται να μου μιλάει κανένας έτσι» απάντησε η παίκτρια, κλιμακώνοντας τον θυμό του κριτή ο οποίος είπε «έφυγα, τέλος» και αποχώρησε από το πλατό.

Δείτε την ένταση στο βίντεο που ακολουθεί:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα