My Style Rocks-Κουδουνάρης: “Απορώ γιατί όλοι οι άλλοι δεν σου έβαλαν 5. Εγώ θα σου βάλω 4”

My Style Rocks-Κουδουνάρης: “Απορώ γιατί όλοι οι άλλοι δεν σου έβαλαν 5. Εγώ θα σου βάλω 4”
Glomex

Μπορεί ο κριτής του My Style Rocks, Στέλιος Κουδουνάρης, να αποθέωσε την Κάτια στο επεισόδιο της Πέμπτης χαρακτηρίζοντάς την ως "την καλύτερη εμφάνιση που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν", ωστόσο δεν της χάρισε το 5αρι.

Σε έναν μονόλογο που άφησε πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές προχώρησε ο κριτής του My Style Rocks, Στέλιος Κουδουνάρης στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Μπορεί να αποθέωσε την Κάτια, να την χαρακτήρισε ως την καλύτερη εμφάνιση που είδαμε φέτος, να αναρωτήθηκε γιατί οι υπόλοιποι κριτές δεν της έβαλαν 5, ωστόσο ο ίδιος κατέληξε να τη βαθμολογεί βάζοντάς της 4 και αφήνοντας την παίκτρια με το στόμα ανοιχτό.

“Όλα τα κομμάτια που φοράς είναι πάρα πολύ Basic. Έχουν όμως πολύ ωραία χρώματα, τα έχεις συνδυάσει άριστα, είσαι πάρα πολύ ωραία. Απορώ που σου βάλανε όλοι 4 έπρεπε να σου βάλουν όλοι 5. Εγώ δεν θα σου βάλω 5 θα σου πω γιατί. Διότι βλέπω μία εικόνα, η οποία δεν έχει φτάσει στο σημείο που πρέπει, όμως εάν συνεχίσεις έτσι και φέρεις μία εικόνα ολοκληρωμένη, τότε εγώ μπορεί να βάλω και τα κλάματα. Αλήθεια σου λέω. Η σημερινή σου εικόνα είναι φανταστική. Πρέπει να μείνεις σε αυτόν τον δρόμο. Να μας μάθεις πράγματα. Μπράβο σου. Είσαι από τις πιο ωραίες εικόνες που έχουμε δει μέχρι σήμερα φέτος”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη προς την Κάτια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα