My Style Rocks: Ποια αποχώρησε και ποια κέρδισε 2.500 ευρώ

My Style Rocks: Ποια αποχώρησε και ποια κέρδισε 2.500 ευρώ

Έκτακτο επεισόδιο για το My Style Rocks το βράδυ του Σαββάτου με τις διαγωνιζόμενες να εμπνέονται από τις αγαπημένες τους καλλιτέχνιδες

Έκτακτο επεισόδιο για το Gala του My Style Rocks με το stage να μετατρέπεται σε πάρτι με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη κια τις κοπέλες να προσπαθούν για μία ακόμη φορά να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

Εμπνευσμένες από το “Singer Icon” που είχαν επιλέξει, με επιτυχίες του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου συνδεδεμένες με το ύφος και το στιλ τους, έδωσαν μια διαφορετική νότα στη βραδιά διεκδίκησαν την εύνοια της επιτροπής.

Οι παίκτριες επέλεξαν μεταξύ διαφορετικών στυλ αγαπημένων τους καλλιτεχνών κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά αξιολόγησαν τις εμφανίσεις και ξεχώρισαν όσες κατά την άποψή τους έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Αρετή Λις ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ειρήνη, η Μαρία Χριστίνα κι η Γεωργία με την κριτική επιτροπή να “σώζει” την πρώτη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα