My Style Rocks: “Θα παίξετε role games;” – Η άβολη ατάκα Σκουλού σε παίκτρια “κουνελάκι”

My Style Rocks: “Θα παίξετε role games;” – Η άβολη ατάκα Σκουλού σε παίκτρια “κουνελάκι”
My Style Rocks Glomex

Ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση της Εύας Φούσκα στο My Style Rocks, όπου το concept είχε ως θεματική το "bachelorette". Ο χαρακτηρισμός "kinky".

Το My Style Rocks επέστρεψε για ακόμη ένα απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ την Δευτέρα (23/01), με τις παίκτριες να βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με το στυλ τους.

Στο πρώτο γκαλά του φετινού ριάλιτι, οι διαγωνιζόμενες έπεπε να “μεγαλουργήσουν” στις εμφανίσεις τους, έχοντας ως θέμα το “bachelorette”.

Ωστόσο, κάποιες δεν κατάφεραν να πετύχουν το concept ή να κάνουν μια όμορφη εμφάνιση, με αποτέλεσμα να ακούσουν διάφορα αρνητικά σχόλια τόσο από τις συμπαίκτριές τους, όσο και από την κριτική επιτροπή: τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Μία από αυτές ήταν και η Εύα Φούσκα, της οποίας η αμφίεση κρίθηκε πολύ αυστηρά από τον Δημήτρη Σκουλό. Η παίκτρια είπε πως πάει σε “bachelorette” σε βίλα, όπου θα είναι μόνο οι φίλες της νύφης, η οποία, μάλιστα, τους ζήτησε η εμφάνισή τους να παραπέμπει σε “κουνελάκι”, αλλά με τον δικό τους τρόπο.

Ο κριτής και γνωστός φωτογράφος αποδόμησε την εμφάνιση της διαγωνιζόμενης, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα είστε μόνο γυναίκες; Και ντύθηκες έτσι; Θα παίξετε role games ή κάτι τέτοιο; Δεν βγαίνει νόημα. Μία νύφη δεν ζητάει να ντυθούν κουνελάκι, εκτός αν πάνε σε κάνα κλαμπ που έχει και άντρες. Δεν υπάρχει λόγος”.

Μετά από την άβολη κουβέντα τους, ο Σκουλός της έβαλε 2 στη βαθμολογία, ενώ στη συνέχεια αποκάλεσε την εμφάνισή της “kinky”.

My Style Rocks: Η εμφάνιση της Εύας Φούσκα




Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα