Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με την υγεία της – “Ο οργανισμός μου κατέρρευσε”

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με την υγεία της – “Ο οργανισμός μου κατέρρευσε”
Ναταλία Γερμανού glomex

Κανονικά από το τιμόνι της παρουσίασης του "Καλύτερα δε Γίνεται" υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού μετά τη μικρή περιπέτεια με την υγεία της.

Ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και που είχε ως αποτέλεσμα η εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” να μην μεταδοθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (21/01).

Ευδιάθετη και έχοντας τους συνεργάτες στο πλευρό της, η παρουσιάστρια του Alpha υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της εκπομπής και ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της, ενώ αστειεύτηκε ζητώντας συγγνώμη και από κάποιους άλλους τηλεθεατές για τη σημερινή της… παρουσία.

“Κυρίως σε αυτούς που τους λείψαμε χθες και ευθύνομαι εγώ, ο οργανισμός μου ο έρμος δηλαδή που κατέρρευσε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα χιλιάδες μηνύματα, ευχαριστώ πολύ με συγκινήσατε αβάσταχτα. Και ευχαριστώ και το κανάλι φυσικά που έδειξε αυτό το γλυκό, ανθρώπινο πρόσωπο από τον χώρο που δουλεύουμε, γιατί η υγεία είναι ένα πολύ βασικό πράγμα και σε νοιάζει, σε ευχαριστεί να έχεις έναν τέτοιο εργοδότη”, ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απουσία της Ναταλίας Γερμανού οφείλεται σε μία γαστρεντερίτιδα με πυρετό που ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες την παρουσιάστρια κρατώντας τη μακριά από τα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα