Με νέο look ο Μισθοφόρος μετά το Nomads – Έγινε αγνώριστος

Με νέο look ο Μισθοφόρος μετά το Nomads – Έγινε αγνώριστος
Κώστας Αναγνωστόπουλος - Μισθοφόρος Instagram

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Nomads. Μετά από το παιχνίδι έκανε τις δύο πρώτες του αναρτήσεις, στέλνοντας το δικό του μήνυμα και δείχνοντάς μας τη νέα του εμφάνιση.

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός και γεμάτος ανατροπές του Nomads στη Μαδαγασκάρη, με νικητή του παιχνιδιού τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος έφτασε μέχρι τέλους και κέρδισε το ποσό των 150.000 ευρώ. 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ή αλλιώς ο Μισθοφόρος, συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης και ήταν από τους παίκτες που μπήκαν μετέπειτα στο παιχνίδι ως “Εισβολείς”, μια ομάδα που απαρτιζόταν από πρώην παίκτες του Survivor 1 και 2.

Ο Μισθοφόρος τα πήγαινε πάρα πολύ καλά, ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό και έτσι να διεκδικήσει το έπαθλο του τελικού. Μάλιστα, τη στιγμή που ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε πως δεν περνά στην επόμενη φάση, ο Κώστας “πάγωσε” και φάνηκε αρκετά απογοητευμένος, αλλά ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στους συμπαίκτες του.

Την επόμενη μέρα από τον τελικό, ο Κώστας έκανε τις δύο πρώτες του αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους και παρουσιάζοντάς τους τη νέα του εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι. Στις δύο φωτογραφίες που ανέβασε έγραψε τα εξής:

“Στιγμές πολλές, καλές ή και κακές, ολοκλήρωσαν ακόμη ένα κύκλο που θα θυμάμαι για πάντα ! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσας που με στηρίξατε και με κάνατε χαρούμενο με τα μηνύματα, την κατανόηση & την θετική σας ενέργεια! Υ.Γ. Αν και “έσπασα” αρκετά, ήμουν ο Κώστας που δεν άλλαξε ούτε θα αλλάξει ποτέ και για κανέναν!”

“Χαμόγελα με τα μάτια, τα χείλη σου, με την καρδιά σου ! Μην σου στερήσει κανένας το χαμόγελό σου, ένα όπλο που προσπερνά κάθε αλεξίσφαιρο άνθρωπο!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα