Netflix: “El Camino: Μια ταινία του Breaking Bad” – Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα

Netflix: “El Camino: Μια ταινία του Breaking Bad” – Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα
El Camino: Μια ταινία του Breaking Bad

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βινς Γκίλιγκαν, το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γεγονός "El Camino: Μια ταινία του Breaking Bad" έρχεται παγκοσμίως στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου.

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Βινς Γκίλιγκαν, και ο πρωταγωνιστής Ααρον Πολ σας ξεναγούν στα γυρίσματα του EL CAMINO: ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BREAKING BAD, προκαλώντας ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Τζέσι Πινκμαν.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βινς Γκίλιγκαν, το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γεγονός EL CAMINO: ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BREAKING BAD έρχεται παγκοσμίως στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου.

Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ EL CAMINO: Η νέα ταινία του Netflix EL CAMINO: ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BREAKING BAD επανασυνδέει τους θεατές με τον Τζέσι Πινκμαν (στον ρόλο, ο βραβευμένος με Emmy Άαρον Πολ). Αφού καταφέρνει να ξεφύγει από τα δεσμά της αιχμαλωσίας, ο Τζέσι πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του, προκειμένου να μπορέσει να έχει ξανά ένα κάποιο μέλλον. Αυτό το καθηλωτικό θρίλερ έρχεται σε σενάριο και σκηνοθεσία του δημιουργού του Breaking Bad Βινς Γκίλιγκαν, ενώ πίσω από την παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι Μαρκ Τζόνσον, Μελίσσα Μπερνστάιν, Τσαρλς Νιούγουερθ, Νταϊάν Μέρσερ, Βινς Γκίλιγκαν και Άαρον Πολ, σε συνεργασία με την Sony Pictures Television.

Οι Ματ Τζόουνς και Τσαρλς Μπέικερ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Μπάτζερ και Σκίνι Πητ, κολλητοί του Τζέσι και συνεργοί εγκληματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σύνδεσμο media.netflix.com.

Για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με το EL CAMINO: ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BREAKING BAD:

Twitter

Instagram

Facebook

Δείτε το επίσημο trailer:

Σχετικά με το Netflix: Το Netflix αποτελεί την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με 148 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version