Netflix: Επικό σχόλιο με “Λουπέν” για τους κλεμμένους πίνακες της Εθνικής Πινακοθήκης

Netflix: Επικό σχόλιο με “Λουπέν” για τους κλεμμένους πίνακες της Εθνικής Πινακοθήκης
Οι πίνακες που εκλάπησαν και επιστράφηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ / EUROKINISSI

Το Netflix δεν άφησε ασχολίαστη την είδηση για την επιστροφή των κλεμμένων Πικάσο και Μοντριάν στην Εθνική Πινακοθήκη. Το καρέ από τη σειρά "Λουπέν" και το επικό σχόλιο.

Τον εντοπισμό των πινάκων του Πικάσο και του Μοντριάν, που εκλάπησαν από την Εθνική Πινακοθήκη το 2012, σχολίασε η επίσημη σελίδα του Netflix στο Facebook με μια χιουμοριστική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του ελληνικού λογαριασμού της διάσημης πλατφόρμας στα social media, δημοσίευσαν ένα καρέ από την πολύ γνωστή σειρά “Λουπέν”, η οποία πραγματεύεται την κλοπή αντικειμένων μεγάλης αξίας, γράφοντας στη λεζάντα: “Ο Λουπέν διδάσκει ήθος”.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία σειρά εμπνευσμένη από τον Γάλλο “αριστοκράτη” απατεώνα Αρσέν Λουπέν, που δημιούργησε ο συγγραφέας Μορίς Λεμπλανκ το 1905. Το “Λουπέν” είναι η πρώτη γαλλική σειρά που έχει ποτέ κατακτήσει το Top 10 του αμερικανικού Netflix, ενώ στην Ελλάδα βρισκόταν επί εβδομάδες στην κορυφή της λίστας.

Όσο για την “κλοπή του αιώνα”, όπως είχε χαρακτηριστεί, υπενθυμίζεται ότι χθες, μετά από 9 χρόνια ερευνών, Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας εξιχνίασαν την υπόθεση της θρασύτατης διάρρηξης που είχε γίνει το 2012. Εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ εντόπισαν και τους δύο ανυπολόγιστης αξίας πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν, που είχαν αφαιρεθεί τότε, σε ρεματιά στην Κερατέα Αττικής.

Η ανάρτηση του Netflix:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα