Next Top Model: Δρ. Τζέκιλ και κ. Χάιντ οι κριτές – Την έδιωξαν ως αδιάφορη, πριν της ζητήσουν να επιστρέψει

Next Top Model: Δρ. Τζέκιλ και κ. Χάιντ οι κριτές – Την έδιωξαν ως αδιάφορη, πριν της ζητήσουν να επιστρέψει
Η Βίκυ Καγιά δείχνει στις διαγωνιζόμενες πως να περπατούν στην πασαρέλα στο bootcamp του Next Top Model

Τελευταία ημέρα του bootcamp και οι «καραμπόλες» για μια θέση στην επόμενη φάση του παιχνιδιού υπήρξαν και σήμερα αρκετές.

Τελευταία ημέρα του bootcamp στο reality μόδας του Star, και οι εντάσεις, οι σπόντες, οι μπηχτές ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και οι αλλαγή γνώμης των κριτών πήραν και έδωσαν. Τα κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι του παιχνιδιού έχουν πλέον επιλεγεί και από την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένουμε αποστολές, projects και προετοιμασία.

Από το επεισόδιο της Τρίτης σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό την Χριστιάννα Σκούρα, που προκάλεσε εκνευρισμό, αλλά και πικρόχολα σχόλια στις συνδιαγωνιζόμενές της, τόσο για τα καλά σχόλια των κριτών, όσο και για το γεγονός πως φρόντισε να υπερτονίσει πως δεν έχει εμπειρία από πασαρέλα.

Η περίπτωση της Άννας προβλημάτισε τους κριτές, αφού όπως σχολίασαν δια στόματος σχεδιαστή Ευάγγελου Μπράτη, το μοντέλο έκανε καλά τη δουλειά της, όμως προκάλεσε εντάσεις στα παρασκήνια. Σύμφωνα με τους κριτές, εξέφρασε λανθασμένα άποψη για το ρούχο που της έδωσαν να φορέσει. Το βίντεο – flashback ωστόσο δείχνει πως η κοπέλα παρατήρησε πως τα παπούτσια που της είχαν δώσει ήταν μεγαλύτερο νούμερο, ενώ εξέφρασε την ανησυχία πως το ρούχο, της ήταν μεγάλο κάτι που εξελήφθη ως κριτική για τον σχεδιαστή.

Η περίπτωση όμως που μας προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν εκείνη της Έλενας, που άνοιξε την επίδειξη του σχεδιαστρή Βασίλη Ζούλια. Στο ένα πλάνο ο Άγγελος Μπράτης ασκούσε κριτική στο μοντέλο, που παρότι κάνει τη δουλειά της σωστά, δεν ξεχωρίζει και την έστελνε σπίτι της και στο αμέσως επόμενο καρέ, ο ίδιος άνθρωπος παρατηρούσε πως την αδίκησαν και ότι δεν έπρεπε να την βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, οι κριτές έσπευσαν να βρουν την διαγωνιζόμενη και να της ανακοινώσουν ότι αναιρούν την απόφασή τους και βάζουν και πάλι το μοντέλο στο παιχνίδι.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα