Nomads: Πρώην παίκτης στον εργομετρικό έλεγχο των νέων συμμετεχόντων

Nomads: Πρώην παίκτης στον εργομετρικό έλεγχο των νέων συμμετεχόντων
Το Nomads Μαδαγασκάρη και οι παρουσιαστές του, Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέτζας είναι έτοιμοι να βγουν στον αέρα Facebook/nomadsant1

Από τις Φιλιππίνες όπου δοκιμάστηκε κατά τον πρώτο κύκλο, ο παίκτης καλείται σήμερα να ελέγξει την αγωνιστική ικανότητα των νέων παικτών.

Το έχουμε γράψει ξανά. Ο ΑΝΤ1 έχει βάλει φέτος στόχο να αλλάξει τα πάντα στο Nomads, προσφέροντας περισσότερο θέαμα, ποντάροντας περισσότερο στην αθλητική ικανότητα των παικτών και στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στην αγωνιστική πλευρά του παιχνιδιού. Αυτό δεν σημαίνει, όπως δηλώνει και ο παρουσιαστής του, Σάββας Πούμπουρας πως οι νέοι παίκτες δεν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον καιρό, την τροπική φύση της Μαδαγασκάρης και όπως είναι φυσικό και επόμενο σε τέτοιου είδους προγράμματα, την πείνα. 

Η επιλογή των παικτών έγινε με γνώμονα την αθλητική ετοιμότητα, κάτι που το κανάλι έχει λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του. Τόσο, που όπως αναφέρθηκε και στην παρουσίαση του προγράμματος, όλοι τους υποβλήθηκαν σε εργομετρικό έλεγχο, αντίστοιχο με εκείνον επαγγελματιών αθλητών πριν υπογράψουν ένα συμβόλαιο με μια νέα ομάδα/εταιρία.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Brazilian jiu-jitsu, Γιώργος Κατσινόπουλος μαζί με μια ομάδα ειδικών υποδέχτηκαν τους επίδοξους παίκτες για τον δεύτερο κύκλο του Nomads από την Μαδαγασκάρη, προκειμένου να ελέγξουν αν διαθέτουν την φυσική κατάσταση να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ο αθλητής, όπως πολλοί θα θυμάστε, ήταν ένας από τους 7 παίκτες της ομάδας των Ωκεανών, δηλαδή των αθλητών στην πρώτη σεζόν του παιχνιδιού που βγήκε στον αέρα από τις Φιλιππίνες. 

Δείτε τι είπαν οι υπεύθυνοι του εργομετρικού ελέγχου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version