Nomads Spoiler Alert – Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία

Nomads Spoiler Alert – Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία

Γυναικεία υπόθεση και το σημερινό αγώνισμα. Ποια παίκτρια κερδίζει και πάλι το λευκό περιβραχιόνιο

Το Nomads βαδίζει προς το θεαματικό του φινάλε και σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7, η ατομική ασυλία είναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα γυναικεία υπόθεση. Στο σημερινό αγώνισμα για την πρώτη ατομική ασυλία οι παίκτες πρέπει να μεταφέρουν 10 δίσκους και να τους τοποθετήσουν στις δυο άκρες μιας μεταλλικής βέργας την οποία θα κρατάνε, ενώ προχωράνε ανάμεσα στα εμπόδια.

Όπως όλα δείχνουν, την δοκιμασία θα εκτελέσει με τον πιο υποδειγματικό τρόπο η Αποστολία Ζώη, που θα κερδίσει για άλλη μια φορά την ασυλία.

Πώς παίζεται το παιχνίδι

Ξεκινώντας οι παίκτες θα φορτώσουν τους 4 πρώτους δίσκους από την αφετηρία και θα πρέπει να περπατήσουν επάνω στη δοκό χωρίς να τους πέσουν οι δίσκοι, αλλά ούτε να πέσουν και οι ίδιοι από το εμπόδιο. Στη συνέχεια θα φορτώσουν τους 4 δίσκους και θα πρέπει να περάσουν το επόμενο εμπόδιο ανεβάζοντας και κατεβάζοντας τη βέργα μέχρι να βγουν από τα κάθετα ξύλα.

 

Μετά θα φορτώσουν τους τελευταίους 2 δίσκους και θα πρέπει να περάσουν τις κρεμαστές τάβλες.

Φτάνοντας στο τέλος, θα πρέπει να βάλουν τους δίσκους επάνω στην ξύλινη πλατφόρμα και να τους πετάξουν, ώστε να μπουν μέσα στα ειδικά κλουβιά.

Οι παίκτες θα παίξουν ανά 3. Από τους τρεις πρώτους γύρους, θα προκριθούν οι 6. Στη συνέχεια αυτοί οι 6 θα παίξουν σε 3 ζευγάρια και θα προκύψουν 3 νικητές. Από την τριάδα αυτή, οι δυο καλύτεροι στο χρόνο θα παίξουν στον τελικό.

Οι 3 ηττημένοι από τους πρώτους γύρους, θα παίξουν ξανά και εκείνος που θα χάσει θα γίνει ο 1ος υποψήφιος μονομάχος. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα