Ντόρα Μακρυγιάννη: Η εξομολόγηση για την κρίση ηλικίας και την ψυχανάλυση – “Ήρθαν όλα πολύ απότομα”

Διαβάζεται σε 2'
Ντόρα Μακρυγιάννη
Ντόρα Μακρυγιάννη THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Η τηλεοπτική “Ιωάννα” από τη σειρά “Μετά τη φωτιά” μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή της, Λευτέρη Ελευθερίου, τις αλλαγές στη ζωή της και την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τρίτης (24/10) η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Μετά τη φωτιά”, υποδυόμενη την Ιωάννα, μια γυναίκα που είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξαιρετική παραγωγή της σειράς, δηλώνοντας: “Στα γυρίσματα της πυρκαγιάς είχαμε μείνει άναυδοι, γιατί ήταν σαν ταινία, ήταν υπερπαραγωγή. Μπράβο στην παραγωγή, γιατί έκανε πολύ σοβαρά γυρίσματα”.

Μιλώντας για τον συμπρωταγωνιστή της Λευτέρη Ελευθερίου, ο οποίος υποδύεται τον κακοποιητή – σύζυγό της, ενώ συνήθως τον απολαμβάναμε σε κωμωδίες, η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε: “Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι συγκλονιστικός. Και δεν χρειάζεται καν να μιλήσει. Βλέπεις ένα βλέμμα του και λες “αυτός είναι;”. Είναι μεγάλο ταλέντο. Όπως μεγάλο ταλέντο είναι και πριν το “3-2-1 λήψη”, που είναι μεγάλος κωμικός. Μας διαλύει, του βγαίνει τόσο αυθόρμητα και πηγαία το χιούμορ που έχει”.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως περνάει κρίση ηλικίας και δηλώνοντας πως “η ψυχανάλυση είναι το ωραιότερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του”.

“Φέτος έχω πάθει κρίση ηλικίας. Ξανασυστήνομαι με εμένα. Μπήκε και στη ζωή μου και η ψυχανάλυση, που έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα. Ένιωθα ότι το έχω ανάγκη. Ήθελα να δουλέψω περισσότερο με εμένα. Να με ξαναγνωρίσω πραγματικά” είπε.

Όπως δήλωσε: “Έμεινα έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης. Το έχω ρίξει στη δουλειά αλλά μια χαρά είμαι και στην προσωπική μου ζωή. Αυτή η περίοδος, είναι μια περίοδος αλλαγών για μένα. Είμαι σε μια καλή φάση προσωπικά. Είμαι καλά. Ο γάμος δεν είναι ακόμα στο μυαλό μου. Είμαι τυχερή γιατί ούτε οι γονείς μου με πιέζουν σε αυτό το κομμάτι, ούτε εγώ έχω τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνω παιδί γιατί περνάνε τα χρόνια, όταν το θελήσω, θα έρθουν όλα. Δεν έκανα ποτέ μελλοντικά σχέδια γιατί με αγχώνει, σκέφτομαι το τώρα”.

“Μου λείπει η ανεμελιά της νεανικής μου φάσης γιατί ήρθαν όλα πολύ απότομα και έχω μείνει ακόμα στα 27-28. Ήρθαν όλα πού απότομα και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Αυτό το σοκ το έπαθα στα φετινά μου γενέθλια που είδα το 32, και λέω, τι 32, πότε;” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα