Ο “χάρτης” της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης – Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα

Ο “χάρτης” της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης – Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα
Πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές Instagram@toprwino_ant1@alphatv@katken85@nonoram@megatvcom@breakfastatstarofficial

Την πρώτη καλημέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα πουν τη Δευτέρα (05/09) οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα.

Άκρως ανανεωμένες και σε ορισμένες περιπτώσεις με ριζικές αλλαγές, ακόμα και στα πρόσωπα της πρώτης γραμμής επιστρέφουν τη Δευτέρα (05/09) οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μετά από ένα διάστημα περίπου δύο μηνών.

Μετά από μία μεταγραφική περίοδο που έφερε τα πάνω-κάτω, οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες που ηγούνται των εκπομπών, άλλοι ακολουθώντας την ίδια συνταγή και άλλοι προχωρώντας σε αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, θα πουν την πρώτη καλημέρα της τηλεοπτικής σεζόν και θα ριχτούν και φέτος σε μία ακόμη μάχη της τηλεθέασης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Happy Day

Την αρχή κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επιστρέφει με την πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης και υποδέχεται για ακόμη μια σεζόν τους τηλεθεατές του “Happy Day” στις 07:45 το πρωί της Δευτέρας, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ελεονώρα Μελέτη – MEGA Καλημέρα

Δυναμικά επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 08:00 στο MEGA και η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, έχοντας στο πλευρό της τον Κώστα Τσουρό και τον Θανάση Πάτρα, ενώ η Άννα Ζηρδέλη είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα της μετά την αποχώρηση της Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Breakfast@Star

Το ντεμπούτο τους στην παρουσίαση και μάλιστα στην απαιτητική πρωινή ψυχαγωγική ζώνη κάνουν τη Δευτέρα (05/09) στις 08:45 η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, παρουσιάζοντας την εκπομπή “Breakfast@Star“, έχοντας στο πλευρό τους την πιο ανατρεπτική ομάδα συνεργατών.

Η καθημερινή παρέα περιλαμβάνει, μαζί με τους παρουσιαστές, την έξω καρδιά δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, τον άνθρωπο θετική διάθεση, δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη αλλά και τον εθνικό μας MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη, που εκτός από τη συνταγή της ημέρας, θα “καβουρδίζει” τα όσα συμβαίνουν στη showbiz με χιουμοριστική διάθεση!

Σταθερή αξία σε κάθε πλούσιο breakfast η πλανητάρχισσα Άση Μπήλιου. Αναλύει διαχρονικά τις αστρολογικές προβλέψεις, ακριβώς όπως θέλουμε να τις ακούμε το πρωί.

Και τι θα ήταν το Breakfast@Star χωρίς την ανατροπή της φετινής πρωινής ζώνης;

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Καστάνη είναι η απάντηση! Σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί, θα γίνει ακόμη ένας λόγος να χαμογελάσουμε πλατιά και να μοιραστούμε παρέα πολλά και ωραία!

Ο ψυχολόγος, που θα αγαπήσουμε, Μάνος Χατζημανόλας και η sex editor της νέας γενιάς, Γεωργία Δρακάκη, συμπληρώνουν την ομάδα, που σερβίρει το breakfast, που θα τα έχει όλα!

Γιατί η ζωή είναι ωραία να ξυπνάμε παρέα και να γιορτάζουμε τα πρωϊνά, να περνάμε καλά, να γελάμε παρέα, να αγαπάμε σαν παιδιά!, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Γιώργος Λιάγκας & Δούκισσα Νομικού – Το Πρωινό

Αέρας αλλαγής και για το “Πρωινό” του ΑΝΤ1, το οποίο επιστρέφει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της παρουσίασης, όχι όμως και τη Φαίη Σκορδά η οποία πλέον ανήκει στην τηλεοπτική οικογένεια του ΣΚΑΪ.

Στο πλευρό του παρουσιαστή θα βρίσκεται φέτος η λαμπερή Δούκισσα Νομικού, η οποία με θετική διάθεση, αισιοδοξία κι ευαισθησία, θα μοιράζεται όλα όσα αγγίζουν τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και όλα όσα δίνουν χρώμα και φως στη ζωή μας.

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναζητά την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση. Με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το “κυνήγι” της είδησης θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρέα με τη Δούκισσα Νομικού θα υποδέχονται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της εκπομπής για μια ενδιαφέρουσα και απολαυστική κουβέντα.

Η κουζίνα του “Πρωινού” θα γεμίζει με άρωμα Ελλάδας από τις αυθεντικές συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, που επιστρέφει στην εκπομπή. Η καταξιωμένη σεφ, που “απογείωσε” την ελληνική κουζίνα, θα μας αποκαλύπτει τα μυστικά της και θα μας δίνει ιδέες και χρηστικές συμβουλές που θα ανεβάσουν τη μαγειρική μας σε… άλλο επίπεδο!

Η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα, σταθερή αξία της αστρολογίας, αλλά και του “Πρωινού”, θα ανοίγει τους χάρτες της για να μας δώσει τις προβλέψεις της και να μας μιλήσει για τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους.

Ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να κάνουμε πιο όμορφο τον προσωπικό μας χώρο, αλλά και την καθημερινότητά μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, παρέα με τη Δούκισσα Νομικού και όλη τη δυνατή ομάδα του “Πρωινού”, μας δίνουν το πρώτο τους ραντεβού τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 09:50“, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Κατερίνα Καινούργιου – Super Katerina

Με θετική διάθεση επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha η Κατερίνα Καινούργιου και υποδέχεται στις 10:00 τους τηλεθεατές του “Super Katerina” σε ένα τρίωρο πρόγραμμα που θα τα έχει όλα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επιστρέφει στο πλευρό της λαμπερής παρουσιάστριας, ενώ την ομάδα συμπληρώνει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται και φέτος στην πρωινή εκπομπή του σταθμού του Alpha.

Δανάη Μπάρκα – Πάμε Δανάη

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει το πρωί της Δευτέρας στις 10:00, μέσα από τη συχνότητα του MEGA και η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα το κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό, το θερμό ταμπεραμέντο και την αληθινή της προσέγγιση στα γεγονότα, θα είναι και φέτος η καθημερινή συντροφιά που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η παρέα με την πιο αρμονική συνύπαρξη και το πηγαίο χιούμορ.

Η εκπομπή “Πάμε Δανάη!” θα συνεχίσει να μάς ψυχαγωγεί και θα τοποθετείται με ψυχραιμία σε επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα. Η θεματολογία περιλαμβάνει αγαπημένα πρόσωπα στις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την ανάλαφρη όσο και σοβαρή πλευρά της επικαιρότητας, καθώς και όλα τα τελευταία τηλεοπτικά νέα. Ξεκαρδιστικές φάρσες και απίθανες δοκιμασίες θα δίνουν και πάλι την πιο ευχάριστη νότα.

Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας.

Ελένη Μενεγάκη – Ελένη

Λίγο αργότερα, στις 13:30, θα υποδεχθεί τους αγαπημένους της τηλεθεατές η Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει για δεύτερη σεζόν μέα από τη συχνότητα του MEGA με την εκπομπή “Ελένη“.

Η ίδια μάλιστα πριν μερικές ημέρες έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μία μικρή γεύση από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής της, γράφοντας: “Πόσο χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι εδώ στο @megatvcom ! Σε 11 ημέρες πάλι μαζί ! #eleni”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα