Ο Γιώργος Αλκαίος μιλά για τα 11 χρόνια απουσίας – “Έφυγα για να ισορροπήσω”

Ο Γιώργος Αλκαίος μιλά για τα 11 χρόνια απουσίας – “Έφυγα για να ισορροπήσω”
Γιώργος Αλκαίος Glomex

Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε για πρώτη φορά για την αποχή του από τη μουσική σκηνή και από τις δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.

Για τα 11 χρόνια απουσίας από τις live εμφανίσεις και από το χώρο της μουσικής, αλλά και για την μεγάλη επιστροφή του, έκανε λόγο ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Αλκαίος.

Ο Γιώργος Αλκαίος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου και την εκπομπή «Τι λες τώρα», ενώ δήλωσε τι του έλειψε περισσότερο.

“Μου έλειψαν κάποια πράγματα, αλλά όχι όλα. Μου έλειψε το τρακ που πάντα είχα, οι εμφανίσεις και τα ταξίδια. Δεν θα έρθει ξανά εκείνη η εποχή, μπορούμε όμως να γράψουμε νέες ιστορίες”, είπε.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στη συνέχεια και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

“Πέρασα το 2004 και το 2010 δύο δύσκολες καταστάσεις που με έκαναν να απομακρυνθώ. Ξεκίνησα 19 χρονών το τραγούδι, και ξαφνικά ο κόσμος με είδε 40 χρονών στην Eurovision. Έπρεπε να γίνει μία παύση. Έφυγα να ισορροπήσω. Τώρα βγαίνω ξανά με μία νέα προοπτική”, τόνισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα