Ο Μένιος Φουρθιώτης αποχωρεί από τη διεύθυνση του Epsilon

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποχωρεί από τη διεύθυνση του Epsilon

Με ανακοίνωσή του, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" ανακοινώνει πως παραδίδει την διοικητική θέση του στο κανάλι

Ραγδαίες αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, με τον Μένιο Φουρθιώτη να ανακοινώνει την μετακίνησή του από τη θέση του διευθυντή προγράμματος. Ο παρουσιαστής με ανακοίνωσή του εξηγεί πως παραδίδει τη θέση του αυτή, αλλά και το πόσο του διευθυντή εμπορικής πολιτικής. Ωστόσο, ο κ. Φουρθιώτης σημειώνει πως παραμένει στο δυναμικό του σταθμού, ως παρουσιαστής της μεσημεριανής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, "Αποκαλυπτικά".

"Αγαπητοί συνεργάτες,

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, ήθελα ο ίδιος να σας ενημερώσω ότι,  εντός των ημερών θα παραδώσω τη θέση μου ως διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon.

Από εδώ και στο εξής μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Ed Hall, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή.

Όπως πάντα, θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, υπό τη νέα διοίκηση, όταν αυτή αναλάβει τα καθήκοντά της.

Ωστόσο, η ιδιότητα μου ως παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ παραμένει ως έχει.

Άλλωστε, το όνειρο του τηλεοπτικού σταθμό Epsilon που δημιουργήσαμε όλοι μαζί από την αρχή της λειτουργίας του ως και σήμερα με στόχο να γίνει το νέο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ,δεν σταματά, από όποια θέση και αν βρίσκομαι.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ σε όλους και στον κάθε ένα ξεχωριστά, καλή επιτυχία από εδώ και πέρα, στην επαγγελματική πορεία του"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Star Academy: Η νικήτρια με τα μπλε μαλλιά και το μήνυμα του Φουρθιώτη στον Καρβέλα

Star Academy: Επικός καβγάς Καρβέλα - Φουρθιώτη στον αέρα

Star Academy: Ο χρησμός Βίσση για τον Καρβέλα και ο αντικαταστάτης του

SHARE:

24Media Network