Οι “Άγριες Μέλισσες” στην Πολωνία – Πώς προβάλλονται

Οι “Άγριες Μέλισσες” στην Πολωνία – Πώς προβάλλονται
Facebook / @TVP1pl

Οι Πολωνοί παρακολουθούν καθημερινά τις αδερφές Σταμίρη και τις περιπέτειές τους με τον Δούκα Σεβαστό στις "Άγριες Μέλισσες". Το εντυπωσιακό promo.

Η τεράστια επιτυχία της δραματικής σειράς εποχής “Άγριες Μέλισσες” την έστειλε στην Πολωνία, όπου ξεκίνησε να προβάλλεται και να κατακτά ήδη το κοινό.

Συγκεκριμένα, το δημόσιο πολωνικό κανάλι TVP1 αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς του ΑΝΤ1, η οποία προβάλλεται καθημερινά στις 17:55 το απόγευμα.

Η σειρά είχε ένα εντυπωσιακό promo στην Πολωνία, με φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές στα social media του σταθμού, ενώ έγινε σαφές πως στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το σήριαλ.

Οι “Άγριες Μέλισσες” έκαναν πρεμιέρα στα τέλη Ιουνίου στην Πολωνία και έτσι οι τηλεθεατές της χώρας θα γνωρίσουν φέτος τον Θεσσαλικό Κάμπο του 1958.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις δημοσιεύσεις του TVP1 για τις “Άγριες Μέλισσες”:

“Σήμερα η πρεμιέρα της νέας ελληνικής σειράς. Μετά το θάνατο του πατέρα τους, τρεις αδελφές – η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω Σταμίρη – πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν πλούσιο άντρα της περιοχής που θέλει να πάρει την οικογενειακή τους περιουσία”.

“Θα λατρέψετε αυτήν τη σειρά.

Ελληνικό χωριό Διαφάνι. Μία από τις τρεις αδελφές, η Ελένη, κληρονομεί το αγρόκτημα από τον αποθανόντα πατέρα της. Σύντομα ανακαλύπτει ότι πρέπει να επιλέξει έναν γάμο που δεν θέλει για να υπερασπιστεί την γη της. Υπάρχει μια τραγωδία”.

Ο Δούκας συνεχίζει να ψάχνει τρόπους για να πείσει την Ελένη να πουλήσει τη γη. Ο χρόνος του τελειώνει…”

“Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να ταξιδέψει μαζί του στο Παρίσι. Ωστόσο, η κοπέλα φοβάται να αφήσει τις αδερφές της μόνες και αρνείται κατηγορηματικά”.

“Ο Γιάννος θέλει να βοηθήσει την Ελένη. Αποκαλύπτει ότι γνωρίζει το μυστικό των αδελφών, αλλά υπόσχεται διακριτικότητα. Εν τω μεταξύ, ο πατέρας του Σέργιου συνεχίζει τις προσπάθειές του να ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον γιο του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα