Οι Απαράδεκτοι: Αυτός ήταν ο αρχικός τίτλος της σειράς

Οι Απαράδεκτοι: Αυτός ήταν ο αρχικός τίτλος της σειράς
Απαράδεκτοι mega

Όσα αποκάλυψε ο Τζώνη Καλημέρης για τον χώρο της τηλεόρασης. Ποιος ήταν ο αρχικός τίτλος της θρυλικής σειράς "Οι Απαράδεκτοι".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση του σήμερα, για τις επιτυχίες του παρελθόντας, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες του χώρου.

“Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα ήταν αν είχες κάνει κάτι άλλο. Γιατί έχεις μόνο το αποτέλεσμα της απόφασής σου, δεν έχεις το αποτέλεσμα της άλλης επιλογής. Έχω κάνει λάθη, έχω κάνει κακές επιλογές και έχω απορρίψει και κάποια πράγματα”, είπε αρχικά ο Τζώνη Καλημέρης.

“Οι σειρές ‘Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή’ και τα ‘Εγκλήματα’ ήταν προτάσεις που ήρθαν πρώτα στο Mega και για διάφορους λόγους τότε δεν τις είχα πιστέψει. Έχω κάνει αρκετά λάθη”, συνέχισε.

Τέλος, ο ίδιος μίλησε για τη θρυλική σειρά “Οι Απαράδεκτοι”, αποκαλύπτοντας τον πρώτο τίτλο που προτάθηκε, τον οποίο ο ίδιος άλλαξε. “Ο αρχικός τίτλος ήταν ‘Απαράδεκτες ιστορίες’…”, είπε χαρακτηριστικά ο Τζώνη Καλημέρης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα